Classificatie

Nieuwe website Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie

De website van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie heeft een nieuw jasje.

De vernieuwde website van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie is online! De website heeft een compleet nieuwe look, er is een nieuws-feed en de B&B-normenlijst is geactualiseerd. Je vindt de nieuwe website op Bedandbreakfastclassificatie.nl. Doet jouw B&B nog niet mee aan het classificatiesysteem, dan kun je je hier aanmelden.

Wat is de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie?
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie is door Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkeld om de kwaliteit van B&B’s inzichtelijk te maken en om vergelijken te vereenvoudigen. Deelnemende accommodaties worden beoordeeld op kwaliteitseisen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. De kwaliteit wordt weergegeven door middel van 1 tot en met 5 tulpen, de controle gebeurt door middel van zogenoemde mystery guests.

Momenteel doen 425 Nederlandse bed en breakfasts mee aan het classificatiesysteem. Zij zijn allemaal te vinden op www.bedandbreakfastclassificatie.nl. Hier kun je eenvoudig sorteren op aantal tulpen.

Jouw B&B aanmelden bij het classificatiesysteem
Wil je jouw bed and breakfast ook aanmelden bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie? Meld je dan vandaag nog aan! Je wordt gelijk opgenomen in het register van geclassificeerde B&B’s en ontvangt een herkenbare vlag met roze tulp. De tulpen tonen het kwaliteitsniveau van je bed & breakfast aan. Hiermee onderscheidt jouw B&B zich direct van de concurrentie op Bedandbreakfast.nl. Bekijk alle voordelen van deelname>>

Heb je tips of opmerkingen?
Stichting Bed & Breakfast Nederland nodigt je uit om de vernieuwde website te bekijken en – als je deelnemer van het classificatiesysteem bent –  de eigenarenservice te verkennen. We horen graag wat je ervan vindt, tips en ideeën zijn altijd welkom!

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter