Classificatie

Overijssels B&B blij met nieuwe classificatievlag

B&B Paasloerhof

Uitreiking van de nieuwe vlag van de Bed & Breakfast Classificatie aan de eigenaren van B&B De Paasloërhof.

Bed & breakfast De Paasloërhof in Paasloo (Overijssel) nam begin december als één van de eerste accommodaties de nieuwe vlag van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie in ontvangst. Eigenaresse Louky Bos ontving de vlag uit handen van burgemeester Marja van der Tas van de gemeente Steenwijkerland.

Burgemeester op bezoek
Louky Bos keek vreemd op toen ’s ochtends ineens de burgemeester van haar gemeente op de stoep stond. Mevrouw Van der Tas maakte bekend dat Bed & Breakfast De Paasloërhof na een bezoek door een mystery guest officieel is ingedeeld in de categorie van vier tulpen. Dit is de een na hoogste categorie van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie.

Bewijs van kwaliteit
Iedere B&B die officieel wordt gecertificeerd, ontvangt een vlag met het daarop het bekende tulpenlogo van Bedandbreakfast.nl. Voor voorbijgangers is de vlag hét bewijs dat de accommodatie voldoet aan de basiskwaliteitsnormen voor een bed & breakfast. Per november 2011 is een vernieuwde vlag in gebruik, gemaakt van steviger materiaal en met een moderne look.

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter