Social media

Pin it!-knop op je presentatiepagina

Pin it! bed & breakfast

‘Pin-it’ knop op de presentatiepagina van bed & breakfast de Syrinx in Ijsselmuiden.

Heb je het al gezien? Sinds kort staat er op je presentatiepagina een ‘Pin it!’-knop. Bezoekers van Bedandbreakfast.nl kunnen met behulp van die knop foto’s van je B&B delen op het sociale netwerk Pinterest. Dat levert extra publiciteit en mogelijk meer gasten op! Je kunt zelf natuurlijk ook foto’s van je bed & breakfast ‘pinnen’.

Foto’s van je bed & breakfast op Pinterest plaatsen
Om foto’s van je B&B op Pinterest te kunnen plaatsen, moet je eerst lid zijn van dit sociale netwerk. Elders op deze blog kun je lezen wat Pinterest precies inhoudt en hoe je lid wordt.

Ben je Pinterest-lid en heb je al een bord aangemaakt op het sociale netwerk? Dan is het pinnen van je B&B een peulenschil. Ga naar je presentatiepagina en klik op de ‘Pin it!’-knop. Je ziet nu een selectie van foto’s van je bed & breakfast. Kies de mooiste uit en klik op ‘Pin it’.

Pin it! Bed & Breakfast

Kies het bord waar je deze foto op wilt prikken en pas eventueel de tekst aan. Je hoeft geen link toe te voegen want Pinterest linkt automatisch naar je presentatiepagina. Klik ten slotte op ‘Pin it’ en klaar!

bed breakfast pinnen

Je foto staat nu op je bord. Andere gebruikers van Pinterest die jouw bord volgen, kunnen de foto nu ‘herpinnen’ of erop klikken om naar je presentatiepagina te gaan. Je kunt zoveel foto’s op Pinterest zetten als je wilt. Let op: laad je presentatiepagina opnieuw na het pinnen van een foto, anders lukt het niet om een nieuwe foto te pinnen.

Bed en Breakfast op Pinterest

Bed & Breakfast de Syrinx, gepind op het bord ‘Bed en Breakfast in Nederland’ van Bedandbreakfast.nl.

Grote foto’s geven mooiste resultaat
Hoe groter de foto’s op je presentatiepagina, hoe mooier je ‘pins’ op Pinterest. Lees hier hoe je mooie, grote foto’s op Bedandbreakfast.nl zet.

Deel je bed and breakfast op Facebook
Foto’s van je B&B op Bedandbreakfast.nl kun je natuurlijk ook delen op Facebook en op Google+. Ga hiervoor naar je presentatiepagina en klik naast de grote foto op ‘Deel deze B&B’. Je kunt vervolgens met één muisklik je B&B delen op het sociale netwerk van jouw keuze.

Bed & Breakfast delen op social media

Over de auteur

Avatar

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op onze B&B gastenblog.

1 reactie

Laat een reactie achter