Social media

Kom ook bij de bed & breakfast discussiegroep!

Bedandbreakfast.nl discussie

Kom ook bij de Bedandbreakfast.nl discussiegroep en blijf op de hoogte van alles wat er speelt op B&B-gebied.

Al zeshonderd Nederlandse B&B-eigenaren hebben zich aangemeld bij de discussiegroep van Bed & Breakfast Nederland op LinkedIn. Binnen dit forum kun je met andere B&B-eigenaren discussiëren, tips lezen en vragen stellen. Ben je nog geen lid, meld je dan snel aan.

Lid worden van de B&B-discussiegroep
Wil je meepraten en als eerste op de hoogte zijn van alles wat er speelt in de B&B-branche, meld je dan aan voor de openbare Nederlandse Bed & Breakfast discussiegroep via: www.linkedin.com/groups/Bedandbreakfastnl-2223479/about. De berichten en reacties in deze discussiegroep zijn voor iedereen leesbaar.

Bed & Breakfast discussiegroep op LinkedIn

Discussiegroep van Bed & Breakfast Nederland op Bedandbreakfast.nl.

Besloten discussiegroep voor abonnees van Bedandbreakfast.nl
Als abonnee van Bedandbreakfast.nl kun je ook lid worden van onze besloten discussiegroep. Lidmaatschap is exclusief voor B&B’s met een vermelding op Bedandbreakfast.nl. Om lid te worden, klik je op: www.linkedin.com/groups/Aangesloten-B-B-s-op-4723379/about.

Binnen de besloten groep lees je het laatste B&B-nieuws, krijg je niet te missen marketingtips en blijf je op de hoogte van alles wat er speelt op bed & breakfast-gebied. De besloten groep is afgeschermd. Dit betekent dat alleen leden van de besloten groep je berichten en reacties kunnen lezen. Nadat je aanmelding is goedgekeurd, ben je lid dus meld je snel aan.

Heb je nog geen vermelding op Bedandbreakfast.nl, de best bezochte bed & breakfast-site van Nederland? Meld je dan snel aan via https://my.bedandbreakfast.nl/aanmelden. Tot gauw!

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

1 reactie

  • Sinds een half jaar kan ik geweldig reclame maken voor mijn bed en breakfast HET RYCKE LEVEN.Dmv Posts…
    Op google maps..
    Precies onder kaartje..
    Een mooie foto voorzien van tekst,of een foto van een review…
    Ineens is deze feature eraf!!!
    Waarom…
    En herkent iemand dit?

Laat een reactie achter