Classificatie

Beste B&B’s krijgen tulp-embleem op Bedandbreakfast.nl

B&B Classificatie

De tulp-emblemen in het zoekresultaat en op de presentatiepagina’s laten zien welke B&B’s genomineerd of onderscheiden zijn als Beste Bed & Breakfast van Nederland.

Bed & breakfasts die genomineerd zijn voor de titel van Beste Bed & Breakfast van Nederland 2013, zijn vanaf 28 mei 2013 extra goed herkenbaar op Bedandbreakfast.nl. Zij hebben nu een herkenbaar roze tulp-embleem op hun presentatiepagina en in het zoekresultaat.

Het embleem laat bezoekers in één oogopslag zien: dit bed & breakfast behoort tot de beste B&B’s van Nederland in deze kwaliteitsklasse. Als je erop klikt, krijg je een korte uitleg over de jaarlijkse verkiezing van het Beste Bed & Breakfast in Nederland in de categorieën van 1 tot en met 5 tulpen.

B&B Paasloo

Tulp-embleem op de presentatiepagina van B&B De Paasloërhof, genomineerd als beste B&B in de 4-tulpencategorie.

Embleem voor alle bekroonde B&B’s
Na de bekendmaking van de uitslag op 18 juni 2013 plaatst Bedandbreakfast.nl bij alle bekroonde B&B’s een embleem met daarop de door hen gewonnen onderscheiding. Ook de bed & breakfasts die van 2008 tot en met 2012 een onderscheiding hebben gewonnen in eerdere edities van deze verkiezing, krijgen binnenkort een embleem. Hieronder zie je een impressie.

Bed & Breakfast Nederland

Embleem links: genomineerd voor Beste Bed & Breakfast 2013, 5-tulpen. Embleem rechts: 2e prijs Beste Bed & Breakfast van Nederland 2011, 3 tulpen.

Sterke marketingtool
De tulp-icoontjes van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie zijn een sterke marketingtool. Ze worden op Bedandbreakfast.nl getoond bij alle geclassificeerde B&B’s als teken van betrouwbaarheid en om de kwaliteit in één oogopslag inzichtelijk te maken. Dat levert extra reserveringen op: veel mensen zoeken op Bedandbreakfast.nl specifiek naar geclassificeerde B&B’s en sorteren op het aantal tulpen.

Maak ook kans om Beste B&B van Nederland te worden
Ieder geclassificeerd bed & breakfast ontvangt de herkenbare B&B-vlag met het roze tulplogo. Geclassificeerde B&B’s kunnen daarnaast het officiële classificatieschild aan hun gevel bevestigen. Bovendien doen alle classificatiedeelnemers automatisch mee aan de jaarlijkse verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast Nederland’. Wil je ook geclassificeerd worden en kans maken op een onderscheiding in deze jaarlijkse verkiezing? Meld je dan aan bij de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie en laat zien dat jouw B&B kwaliteit biedt!

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

2 Reacties

Laat een reactie achter