Algemeen

Single B&B-eigenaren gezocht voor nieuw tv-programma

Bedandbreakfast.nl; Single B&B-eigenaren gezocht voor nieuw tv-programma

Voor een nieuw tv-programma zijn wij op zoek naar single B&B-eigenaren in Nederland/Europa. Ken of ben jij een vrijgezel die een bed and breakfast runt? Lees dan snel verder; wie weet is dit de eerste stap naar een nieuwe liefde!

B&B Vol Liefde

In het televisieprogramma met de werktitel “B&B Vol Liefde”, staat de zoektocht naar een nieuwe liefde voor single B&B-eigenaren centraal. De kern van het programma lijkt op Boer zoekt Vrouw Internationaal, waarin Nederlandse boeren die in het buitenland wonen op zoek gaan naar een Nederlandse liefde. Zoals de naam van het nieuwe format al doet vermoeden, is er nu alleen een rol weggelegd voor Nederlandse vrijgezelle B&B-houders, hoteliers en/of runners van een guesthouse.

Aanmelden

Ben jij of ken jij iemand die zijn of haar droom heeft nagejaagd? Iemand die een dappere stap heeft durven maken en een groot avontuur in Nederland of het buitenland is aangegaan? Iemand die een eigen B&B/ hotel/guesthouse/chateau/agriturismo /camping/chambre d’hotes in een land in Europa runt? En iemand waarbij zijn of haar droom werkelijkheid is geworden, maar dit nu alleen doet en dit veel liever zou doen met een liefdespartner?

Voor dit nieuwe RTL4-programma zijn wij op zoek naar single B&B-eigenaren en vrijgezellen die een bedrijf runnen in de toeristenbranche. In B&B Vol Liefde volgen wij hen in de zoektocht naar een Nederlandse partner. Interesse? Of wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact op met malu.mangelmans@bluecircle.nl, of meld je aan via onderstaande link:

Aanmelden B&B Vol Liefde

B&B’s op Televisie

De populariteit rondom B&B’s is nog steeds groeiende en dat is ook te merken in televisieland. Het vertrouwde ‘Bed & Breakfast’ van Omroep MAX scoort al jarenlang hoge kijkcijfers, maar ook Frank en Rogier weten veel kijkers te trekken met hun programma waarin ze B&B’s een make-over geven. Dat belooft dus veel goeds voor de nieuwe show waarin single B&B-eigenaren de hoofdrol spelen.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Josjah Thalen is eindredacteur bij Bedandbreakfast.nl.

14 Reacties

  • Dag Monique,

   We snappen dat je dit jammer vindt. Vanwege het aanbod, onderhoud en alle goede alternatieven, zijn we al enkele jaren gestopt met B&B for Sale. Zo zijn er bijvoorbeeld via Funda nog genoeg panden te vinden, die geschikt zijn om een B&B te verkopen/beginnen. Succes!

 • goedenavond Mevr. Mangelmans.

  Enige tijd geleden heb ik gereageerd op uw oproep. Ik heb een filmpje opgestuurd en hier een leuke reactie van u op ontvangen.
  Hierna heb ik helaas niets meer van u vernomen. Mijn vraag is: Zit ik nog steeds in de race..?

  Ik hoor graag van u.
  Vriendelijke groeten vanuit de mooie Provence.
  Helena Jurriëns
  chambres d’hôtes Le Vent d’Etoile. Mormoiron.

 • Heb een B en B verkocht in 2018 in Frankrijk na 15 jaar wat het grootste object was in de Dordogne Pericord Noir
  Le Bugue , Liep verschrikkelijk goed . De naam is Le Noyer Residence . Kom uit het Gooy rerio Hilversum en omstreken.
  Ben na een schieding weer terug in Holland met veel verdried uiteraard , maar komt goed .Ben aan het zoeken na een nieuwe B en B . Ben veel gevorderd maar zag jullie advertentie en ben dus geinteresseerd ,neem mij niet kwalijk voor mijn taal maar ik ben engelstalig op gevoed Groeten Gertjan ,

 • Hoi, ikben op zoek naar een liefde in het buitenland. Kan ik me nog opgeven? Heb geen b&b en geen liefde! Goede nieuwjaars groet, Frank

 • Ik zou graag mijn moeder willen opgeven ze is opzoek naar liefde en ze heeft geen bed and breakfast maar zou wel graag een leuke man leren kennen

 • Hallo , zou graag mijn zoon opgeven voor dit programma ,, heeft een bungalow parkje en B&B in Indonesië , weet niet of dit ook mag , of dat et alleen in Europa moet zijn . Hij is 30 jaar en Single, hoor graag van jullie , M. vr. Gr. T. Reinders

Laat een reactie achter