Algemeen

Single B&B-eigenaren gezocht voor nieuw tv-programma

Bedandbreakfast.nl; Single B&B-eigenaren gezocht voor nieuw tv-programma

Voor een nieuw tv-programma zijn wij op zoek naar single B&B-eigenaren in het buitenland. Ken of ben jij een vrijgezel die een bed and breakfast runt over de Nederlandse grens? Lees dan snel verder; wie weet is dit de eerste stap naar een nieuwe liefde!

B&B zoekt Liefde

In het televisieprogramma met de werktitel “B&B zoekt Liefde”, staat de zoektocht naar een nieuwe liefde voor single B&B-eigenaren centraal. De kern van het programma lijkt op Boer zoekt Vrouw Internationaal, waarin Nederlandse boeren die in het buitenland wonen op zoek gaan naar een Nederlandse liefde. Zoals de naam van het nieuwe format al doet vermoeden, is er nu alleen een rol weggelegd voor Nederlandse vrijgezelle B&B-houders, hoteliers en/of runners van een guesthouse.

Aanmelden

Dit nieuwe tv-programma van televisieproducent Blue Circle (Boer zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Heel Holland Bakt) bevindt zich momenteel in de ontwikkelfase, maar er wordt al volop gezocht naar single B&B-eigenaren. Run jij een B&B, kleinschalig hotel of guesthouse in het buitenland? Heb je je dromen waargemaakt, maar zoek je iemand om dit mee te delen? Meld je dan snel aan bij producent Blue Circle en dan nemen zij binnenkort contact met je op.

Aanmelden B&B zoekt Liefde

B&B’s op Televisie

De populariteit rondom B&B’s is nog steeds groeiende en dat is ook te merken in televisieland. Het vertrouwde ‘Bed & Breakfast’ van Omroep MAX scoort al jarenlang hoge kijkcijfers, maar ook Frank en Rogier weten veel kijkers te trekken met hun programma waarin ze B&B’s een make-over geven. Dat belooft dus veel goeds voor de nieuwe show waarin single B&B-eigenaren de hoofdrol spelen. Het is nog niet bekend wanneer dit programma op de buis komt.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Josjah Thalen is webredacteur bij Bedandbreakfast.nl.

Laat een reactie achter