Algemeen

Single B&B-eigenaren gezocht voor nieuw tv-programma

Bedandbreakfast.nl; Single B&B-eigenaren gezocht voor nieuw tv-programma

Voor een nieuw tv-programma zijn wij op zoek naar single B&B-eigenaren in het buitenland. Ken of ben jij een vrijgezel die een bed and breakfast runt over de Nederlandse grens? Lees dan snel verder; wie weet is dit de eerste stap naar een nieuwe liefde!

B&B zoekt Liefde

In het televisieprogramma met de werktitel “B&B zoekt Liefde”, staat de zoektocht naar een nieuwe liefde voor single B&B-eigenaren centraal. De kern van het programma lijkt op Boer zoekt Vrouw Internationaal, waarin Nederlandse boeren die in het buitenland wonen op zoek gaan naar een Nederlandse liefde. Zoals de naam van het nieuwe format al doet vermoeden, is er nu alleen een rol weggelegd voor Nederlandse vrijgezelle B&B-houders, hoteliers en/of runners van een guesthouse.

Aanmelden

Dit nieuwe tv-programma van televisieproducent Blue Circle (Boer zoekt Vrouw, RTL Boulevard, Heel Holland Bakt) bevindt zich momenteel in de ontwikkelfase, maar er wordt al volop gezocht naar single B&B-eigenaren. Run jij een B&B, kleinschalig hotel of guesthouse in het buitenland? Heb je je dromen waargemaakt, maar zoek je iemand om dit mee te delen? Stuur ons dan snel een mailtje met je naam, de naam van je accommodatie, adres, land en telefoonnummer onder vermelding van B&B zoekt Liefde.

Aanmelden B&B zoekt Liefde

Frank en Rogier checken in

Het is natuurlijk mogelijk dat je niet tot de groep single B&B-eigenaren behoort, maar wel interesse hebt in deelname aan een ander tv-programma. Mocht je hulp nodig hebben bij het restylen van je bed and breakfast, dan komen interieurstylisten Frank en Rogier je graag helpen. Dit bekende duo uit Paleis voor een Prikkie start binnenkort met de opnames van hun nieuwe programma, dat naar verwachting in het najaar wordt uitgezonden op RTL. Lees snel verder en meld je direct aan bij producent Blue Circle.

Frank en Rogier checken in

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Josjah Thalen is webredacteur bij Bedandbreakfast.nl.

Laat een reactie achter