Algemeen

Single B&B-eigenaren gezocht voor nieuw tv-programma

Bedandbreakfast.nl; Single B&B-eigenaren gezocht voor nieuw tv-programma

Voor een nieuw tv-programma zijn wij op zoek naar single B&B-eigenaren in Nederland/Europa. Ken of ben jij een vrijgezel die een bed and breakfast runt? Lees dan snel verder; wie weet is dit de eerste stap naar een nieuwe liefde!

B&B Vol Liefde

In het televisieprogramma met de werktitel “B&B Vol Liefde”, staat de zoektocht naar een nieuwe liefde voor single B&B-eigenaren centraal. De kern van het programma lijkt op Boer zoekt Vrouw Internationaal, waarin Nederlandse boeren die in het buitenland wonen op zoek gaan naar een Nederlandse liefde. Zoals de naam van het nieuwe format al doet vermoeden, is er nu alleen een rol weggelegd voor Nederlandse vrijgezelle B&B-houders, hoteliers en/of runners van een guesthouse.

Aanmelden

Ben jij of ken jij iemand die zijn of haar droom heeft nagejaagd? Iemand die een dappere stap heeft durven maken en een groot avontuur in Nederland of het buitenland is aangegaan? Iemand die een eigen B&B/ hotel/guesthouse/chateau/agriturismo /camping/chambre d’hotes in een land in Europa runt? En iemand waarbij zijn of haar droom werkelijkheid is geworden, maar dit nu alleen doet en dit veel liever zou doen met een liefdespartner?

Voor dit nieuwe RTL4-programma zijn wij op zoek naar single B&B-eigenaren en vrijgezellen die een bedrijf runnen in de toeristenbranche. In B&B Vol Liefde volgen wij hen in de zoektocht naar een Nederlandse partner. Interesse? Of wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact op met malu.mangelmans@bluecircle.nl, of meld je aan via onderstaande link:

Aanmelden B&B Vol Liefde

B&B’s op Televisie

De populariteit rondom B&B’s is nog steeds groeiende en dat is ook te merken in televisieland. Het vertrouwde ‘Bed & Breakfast’ van Omroep MAX scoort al jarenlang hoge kijkcijfers, maar ook Frank en Rogier weten veel kijkers te trekken met hun programma waarin ze B&B’s een make-over geven. Dat belooft dus veel goeds voor de nieuwe show waarin single B&B-eigenaren de hoofdrol spelen.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

29 Reacties

Laat een reactie achter