B&B starten

Start je eigen B&B: kom naar de bed & breakfast workshop

B&B starten

Eigen B&B starten? Kom dan eerst naar de workshop bed & breakfast beginnen in Eindhoven!

Altijd al gedroomd van het starten van een eigen bed en breakfast? Een goede voorbereiding is het halve werk. Kom daarom naar de Kamer van Koophandel in Eindhoven op 25 maart. Hier vindt dan een bijeenkomst plaats over het ondernemerschap in de B&B-branche. Dit is dé manier om antwoord te krijgen op verschillende vragen rondom het starten van een bed and breakfast.

Wet- en regelgeving
Tijdens de bijeenkomst geven een adviseur van KvK Brabant en Hanny Hoedemaker van Bed & Breakfast Nederland je inzicht in deze bijzondere branche. Zij beantwoorden vragen als: ‘Met welke wet- en regelgeving krijg ik te maken?’, ‘Hoe kan ik me onderscheiden in de markt?’, ‘Wie zijn mijn gasten en hoe bereik ik ze?’ Ook worden succes- en faalfactoren besproken.

B&B startersgids
Kun je bijna niet wachten op deze bijeenkomst, of wil jij jezelf alvast inlezen over het starten van je eigen B&B? Bestel dan de startersgids op Bedandbreakfast.nl. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt voor het starten van je eigen B&B.

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

5 Reacties

  • Ook ik sluit me aan bij de vraag van Bettina de Groot alleen dan hoor ik het graag voor Flevoland. Het lijkt me een leuke en zeer interessante workshop.

  • Is er binnenkort toevallig nog een startersworkshop dat jullie weten? Ik ben me ook aan het orienteren wat betreft het starten van een B&B. Wat ik het liefst zou willen is eerst eens een tijdje meewerken in een bestaande B&B of bijv. de B&B draaien wanneer mensen zelf op vakantie willen. Dit om eerst eens te ervaren hoe het is en hoe bepaalde zaken werken. Hebben jullie hier misschien nog een tip voor over hoe ik dit het beste aan kan pakken?
    Ik hoor het heel graag, dank jullie wel alvast voor de moeite!
    Vriendelijke groet, Yvonne

Laat een reactie achter