B&B starten

TV-programma zoekt bed & breakfast-starters

Bed and breakfast beginnen

Het TV-productiebedrijf Stokvis & Stokvis Content zoekt voor een nieuw tv-programma ‘De Stad uit!’ mensen die gaan verhuizen naar het platteland. Bedandbreakfast.nl zoekt met ze mee.

Nieuw programma over B&B
In het programma ‘De Stad uit!’ volgt de televisiemaker maandenlang vijf gezinnen die doen waar heel veel Nederlanders van dromen: de drukke stad verruilen voor het platteland. Ze gaan in eigen land op zoek naar rust en ruimte. Kunnen ze uiteindelijk aarden op hun nieuwe stek? Zijn ze tevreden met de nieuw genomen stap. En is die daadwerkelijk als ze gehoopt hebben of komen ze bedrogen uit omdat de harde realiteit van het nieuwe bestaan vele malen anders is en valt hun droom in duigen?

Geen drama maar verhalen
‘De Stad uit!’ heeft niet het ‘grote drama’ van een serie als ‘Ik Vertrek’, maar wel echte  menselijke verhalen. Daarnaast schetst de serie een mooi beeld van Nederland, het platteland en haar bewoners. Hoe gaat het gezin om met tegenslag, zijn ze slagvaardig, zijn ze vindingrijk, steunen ze elkaar, of laten ze het er bij zitten? Hoe gaan de gezinnen om met voorspoed, vieren ze hun overwinning? En genieten ze ervan nu hun droom steeds meer gerealiseerd wordt.

Plannen om een bed en breakfast te starten?
De grootste bed and breakfast-website van Nederland helpt de programmamakers om geschikte kandidaten te vinden. Starters kunnen bij op Bedandbreakfast.nl terecht voor de meest complete informatie voor het starten van een bed en breakfast. Zo is onlangs het nieuwe handboek verschenen met meer dan 200 pagina’s met informatie over het starten van een B&B.

Ga je de uitdaging aan?
Ga jij binnenkort van de stad naar het platteland verhuizen om daar (eventueel) je eigen onderneming zoals een bed & breakfast (of winkel, restaurant of camping) te starten? Lijkt het jou (en je gezin) leuk dat een televisieploeg deze grote gebeurtenis in jouw leven gaat volgen? Stuur dan een e-mail naar: destaduit@stokviscontent.nl. Bellen kan ook: 035-6774567.

Over de auteur

Hanny Arens

Hanny Arens is oprichtster van Bedandbreakfast.nl en Bedandbreakfast.eu.

Laat een reactie achter