Bedrijfsvoering

Verwen je gasten met heerlijke jam van Bonne Maman

Het ontbijt is een belangrijk onderdeel van de B&B beleving voor jouw gasten! De producten van Bonne Maman sluiten hier perfect bij aan. De producten zijn kwalitatief, puur & hebben een liefdevol karakter en dit draagt bij aan een onvergetelijke ontbijtervaring voor jouw gasten!

De jam met de rood-wit geruite deksel

Bonne Maman is de liefdevolle Franse benaming voor grootmoeders van de familie. Het merk ontstond in 1971 in een klein Frans dorpje in een prachtig fruitgebied en wordt tot op de dag van vandaag nog steeds hier geproduceerd.

Deze naam is typerend voor het product, een jam zoals (groot)moeder hem zou maken; 45% fruit, 55% suiker, 100% natuurlijke ingrediënten, fruit van de allerhoogste kwaliteit en verpakt in een traditionele glazen pot met een wit etiket met handgeschreven letters. En natuurlijk: het bekende rood met wit geblokte deksel.

De producten van Bonne Maman zijn niet alleen lekker, maar ook erg geliefd bij veel consumenten. De meeste mensen zullen de naam Bonne Maman niet kennen, maar worden erg enthousiast bij het zien van de pot met de wit-rood geruite deksel. Dat is toch ‘de jam’?! Wat voor ontbijt je ook aanbiedt, deze jam kan niet ontbreken. Heerlijk bij croissantjes, brood, een pannenkoek of door de yoghurt!

Ontbijtoplossingen op maat

Alle Bonne Maman producten zijn verkrijgbaar in diverse smaken in inhoudsmaten: de Bonne Maman sticks, 30 gram potjes en de 750 gram verpakking. Hierdoor sluiten ze aan bij jouw B&B: van basic tot luxe. Daarnaast biedt Bonne Maman ook presentatiehulpmiddelen aan zoals rekjes voor de jampotjes of de sticks.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Interesse in onze producten? Wij bespreken graag de mogelijkheden, neem contact op met info@bonnemaman.nl. Speciaal voor B&B-eigenaren die zijn aangesloten bij Bedandbreakfast.nl, bieden wij 20% korting op alle producten in onze E-Boutique. Bekijk het aanbod bij de abonneevoordelen en bestel je favoriete producten online. Ontdek alle producten, inspirerende recepten & DIY tips via onze website!

Website Bonne Mamam

Deel dit artikel:

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu: dé B&B-specialist wereldwijd met 4 miljoen B&B kamers en appartementen.

Laat een reactie achter