Classificatie

Vier-tulpen-B&B in het zonnetje

kwaliteitstulpen

Bed & Breakfast Het Pakhuys in De Rijp, met uiterst links: burgemeester Ria Oosterop-van Leussen.

Nieuwste loot in de B&B-kwaliteitsklasse van vier tulpen is Bed & Breakfast Het Pakhuys in De Rijp (Noord-Holland). Zij kregen vorige week hun vier tulpen officieel toegekend. De burgemeester van de gemeente Graft-De Rijp, mevrouw Ria Oosterop-van Leussen, kwam het feestelijke nieuws persoonlijk bekendmaken. De burgemeester (links op de foto) was ’s ochtends samen met haar collega, wethouder Lino Zwitselaar (rechts op de foto), naar het bed & breakfast gekomen. Samen reikten zij de vlag en een schildje met het tulpenlogo uit aan eigenaren Arjan en Silvia Woudt.

4-tulpen B&B

Bed & breakfast Het Pakhuys

Vleugje nostalgie
Bed & Breakfast Het Pakhuys is gevestigd in een gerenoveerd Rijksmonument middenin het mooie dorpje De Rijp. Er zijn zes gastenkamers. Arjan en Silvia willen met hun B&B veel kwaliteit en sfeer bieden. Zoals ze zelf zeggen: “Een warme, luxe en welkom onderkomen met een vleugje nostalgie.”

Noot van de redactie, 8 augustus 2011: inmiddels valt Bed & Breakfast Het Pakhuys in de categorie van 5 tulpen.

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter