Classificatie

B&B-eigenaren over Bed and Breakfast Classificatie (video)

Nederland telt inmiddels zo’n 500 B&B’s met kwaliteitstulpen. De roze tulpjes zijn hét kwaliteitskeurmerk van de bed en breakfast sector. Twee B&B-eigenaren vertellen waarom de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie voor hen zo goed werkt.

Sterke marketingtool
Door deelname aan de Bed and Breakfast Classificatie laat je zien dat jouw B&B voor kwaliteit staat. Potentiële gasten weten wat ze kunnen verwachten en dat maakt het voor hen eenvoudiger om een bed en breakfast te kiezen uit het grote gevarieerde aanbod. Het is een sterke marketingtool voor je B&B. Dat vinden ook Katja Toet van B&B Pax Tibi in Reeuwijk en Yvonne Mulder van B&B Roosenburg in Schoonhoven. Zij delen hun ervaringen graag met collega B&B-eigenaren in deze video.

Hoeve_De_Plei

De B&B vlag hangt uit bij B&B Hoeve de Plei in Mechelen

Waarom meedoen? B&B-eigenaren vertellen.
Volgens Katja Toet van Bed and Breakfast Pax Tibi in Reeuwijk zou iedere bed en breakfast in Nederland moeten meedoen aan de B&B Classificatie. “De classificatie werkt sterk en geeft gasten vooraf een goede indruk van je B&B”, vertelt ze. Ook Yvonne Mulder van B&B Roosenburg in Schoonhoven is enthousiast: “Je kunt laten zien dat je kwaliteit biedt in je bed & breakfast en dat het niet zo maar een hobby is”.

Ook een kwaliteitskeurmerk voor jouw B&B?
Wil je jouw bed & breakfast ook toevoegen aan het prestigieuze rijtje van B&B’s met gecontroleerde kwaliteit? Meld je aan en laat je bed and breakfast officieel classificeren door Stichting Bed & Breakfast Nederland. Na het bezoek van de mystery guest ontvang je 1 tot 5 tulpen en mag je de B&B-vlag met roze tulplogo uithangen.
bed en breakfast classificatie
Wil je meer weten over de Nederlandse Bed en Breakfast Classificatie? Neem dan contact op met Stichting Bed & Breakfast Nederland. Wij vertellen je er graag alles over.

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

Laat een reactie achter