Algemeen Televisie

Weg in eigen land is hot! Nieuw tv-programma op RTL4

B&B Vliegtuigsuite Teuge

Bijzonder uitstapje in Nederland: overnachten in de luxe B&B Vliegtuigsuite Teuge.

Je hoeft niet weg uit Nederland voor een geweldig uitstapje of heerlijke vakantie. Steeds meer Nederlanders ontdekken dat er veel in eigen land te beleven valt. Perfect te combineren met een ontspannen verblijf in een bed en breakfast. RTL4 speelt hierop in met een nieuw, dertiendelig tv-programma: ‘Lekker weg in eigen land’.

Weekendjes weg en dagjes uit

Het programma wil de kijker inspireren om Nederland te gaan ontdekken. RTL zendt het vanaf 7 april wekelijks uit op zondagochtend rond 11.00 uur. Iedere week komen bijzondere toeristische plekken en activiteiten in Nederland aan bod. Zoals een stadswandeling, fietsroute, een bijzonder gebouw, museum, attractie, accommodatie of een niet te missen streekgerecht. Kortom: een tv-gids voor alle dagjes uit en weekendjes weg in eigen land.

Jouw B&B in het programma
Ondernemers zoals bed & breakfast-eigenaren kunnen zich vanaf € 500,- presenteren in  het programma. Als participant word je eigenaar van het filmpje zodat je dit op je website, social media-profielen en op Bedandbreakfast.nl kunt plaatsen. Kijk voor meer informatie over deelname op de website van mediabedrijf Tin Can.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

1 reactie

  • Even ter verduidelijking, dit is een commercieel programma waarin enkel tegen betaling een item zal worden uitgezonden, start tarief van € 500,00 en dan moet je vaak denken aan tientallen seconden tot 1 minuut , daarboven zal het bedrag snel stijgen. Wij hebben al eens een voorstel gehad van een productie maatschappij van 3 minuten voor de som van € 6500,00 . Bovendien is het uitzendtijdstip van Zondag s’morgen geen prime time tijdstip. Onze deelname aan het B&B programma van Max koste geheel niets, alles werd betaald door de productie, uitzendtijd van 50 min en op prime time uitgezonden. Wil je graag op tv komen dan mag dat natuurlijk , maar verwacht er niet teveel van en overweeg je budget hiervoor.

Laat een reactie achter