Classificatie

Winnares Beste B&B van Nederland 2016 bij uitblinkerslunch Paleis Noordeinde

Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016

Een grote eer voor Cornélie Kars: de eigenaresse van ‘Het Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016’ mocht op donderdag 1 december aanschuiven bij koning Willem-Alexander en koningin Máxima voor de uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde.

Waardering
De koning en koningin bieden twee à drie keer per jaar een zogenaamde uitblinkerslunch aan op Paleis Noordeinde aan een selectie van Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima willen door het aanbieden van een lunch hun erkenning en waardering uitspreken voor deze mensen.

Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016
Alle 27 genodigden hebben recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media & journalistiek, wetenschap, sport en bedrijfsleven. Cornélie Kars is B&B-eigenaresse van Het Hof van Laren, dat op 8 juni 2016 werd uitgeroepen tot ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland‘.
Andere gasten waren onder meer de zangeressen Miss Montreal en Jenny Arean, Ajax-voetballer Davey Klaassen en schrijfster Esther Verhoef.

Protocol
Volgens het protocol mag Cornélie Kars niets inhoudelijk vertellen over de lunch, maar ze laat desgevraagd weten dat ze het een enorme eer vond om bij de uitblinkerslunch aanwezig te mogen zijn.

Foto: Jeroen van der Meyde. Cornélie staat op rij twee, als derde van rechts.

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Josjah Thalen is eindredacteur bij Bedandbreakfast.nl.

Laat een reactie achter