Eigenarenservice Marketing & Promotie

Zo behaal je een Hogere Positie op Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl; Zo behaal je een Hogere Positie op Bedandbreakfast.nl

De online vindbaarheid van je B&B is erg belangrijk. Hoe beter je B&B gevonden wordt, hoe meer reserveringen je kunt krijgen. Hierin speelt ook de positie in het zoekresultaat van Bedandbreakfast.nl een belangrijke rol. Door je presentatiepagina te optimaliseren, kun je een hogere positie in het zoekresultaat bereiken.

Positie in het Zoekresultaat

Gasten zoeken op Bedandbreakfast.nl naar de perfecte accommodatie. Hierbij zoeken ze vaak op een specifieke bestemming, regio of interessante plaats. Niet alleen jouw B&B komt dan naar voren, maar ook die van je concurrenten. Wil je dat jouw B&B een hogere positie behaalt in het zoekresultaat, zodat de vermelding van je accommodatie sneller opvalt? Dan helpen wij je graag op weg met een aantal handige tips.

Optimaliseer je Presentatiepagina

De volledigheid van je presentatiepagina is een belangrijke factor voor een hogere positie in het zoekresultaat. Maak je presentatiepagina zo compleet mogelijk in de Eigenarenservice, met behulp van onderstaande tips:

1. Voeg 18 Overzichtsfoto’s toe
Je kunt maximaal 18 overzichtsfoto’s toevoegen op Bedandbreakfast.nl. Maak hier gebruik van; voor gasten is het fijn om veel foto’s te zien en het kan je positie versterken.

2. Voeg in 6 Talen een Uitgebreide Omschrijving toe
De uitgebreide omschrijving kun je in 6 talen toevoegen. Naast het Nederlands kan dat ook in het Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits. Je kunt de omschrijving zelf vertalen, een vertaalmachine gebruiken óf je teksten professioneel laten vertalen door onze native medewerkers. Neem contact met ons op indien je hier interesse in hebt.

3. Vul de Faciliteiten en Voorwaarden in
Het nauwkeurig invullen van de faciliteiten en voorwaarden zorgt ervoor dat je optimaal vindbaar bent op de specificaties van jouw B&B. Controleer of je de lijst zo volledig mogelijk ingevuld hebt.

4. Gebruik de Gratis Reserveringsmodule
De reserveringsmodule van Bedandbreakfast.nl is een gratis tool die je kunt gebruiken op je eigen website. Via deze module kunnen gasten ook reserveringsaanvragen doen. Gasten die reserveren via de reserveringsmodule, ontvangen eveneens na hun verblijf een reviewverzoek. Zo verzamel je sneller meer reviews.

5. Voeg Trefwoorden toe
Met behulp van trefwoorden maak je je presentatiepagina beter vindbaar. Voeg trefwoorden toe die voor jouw B&B en de omgeving relevant zijn.

6. Voeg een Video toe
Met een Uitgebreide Vermelding op Bedandbreakfast.nl kun je via Youtube video’s van je B&B toevoegen. Een goede tip om je presentatiepagina nog completer te maken!

Verbeter je Pagina

Extra Promotie voor een Hogere Positie

Naast het optimaliseren van je presentatiepagina kun je ook kiezen voor extra promotie voor je B&B. Zo ben je nog beter vindbaar en kun je een nog hogere positie behalen! Zo ben je met een Uitgebreide Vermelding op Bedandbreakfast.nl beter vindbaar dan met een Standaard vermelding. Je kunt al upgraden voor €1,67 per maand! Daarnaast kun je ook kiezen voor deelname aan de Tulpenclassificatie en een vermelding op Bedandbreakfast.eu.

Classificeer je B&B
Maak je vermelding op Bedandbreakfast.nl compleet met de Roze Tulpen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Het bevordert de positie in het zoekresultaat én je laat zien dat je in het bezit bent van een kwaliteitskeurmerk. Ook kunnen potentiële gasten op Bedandbreakfast.nl filteren op B&B’s met tulpen, waardoor je B&B sneller wordt gevonden.

Meer informatie Tulpenclassificatie

Vermelding op Bedandbreakfast.eu
Kies naast een vermelding op Bedandbreakfast.nl ook voor een vermelding op Bedandbreakfast.eu. Dit bevordert de positie in het zoekresultaat van beide websites. Bovendien is het een ideale combinatie: waar Bedandbreakfast.nl vooral gericht is op Nederlandse gasten, is Bedandbreakfast.eu juist beter vindbaar voor internationale gasten.

Meer informatie Bedandbreakfast.eu

Wij helpen graag

Ervaar je problemen met het optimaliseren van je presentatiepagina of heb je vragen over de extra promotiemogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Evi Heijmans

Brand Strategist bij Bedandbreakfast.eu B.V.

8 Reacties

 • Goede avond,
  Hier een reactie op het duidelijk zichtbaar zijn op de beschikbaarheidskalender.
  Wij hebben een paar maal meegemaakt dat er een aanvraag tot reservering was, welke wij dan in optie zetten, en even daarna nog een aanvraag voor dezelfde periode kregen.
  Het zou prettig zijn als zoekende gasten deze info(de optie dus) via de kalender dit te zien krijgen.
  Verder vinden wij het hele reilen en zeilen via Bedandbreakfast.nl perfect.
  Met vriendelijke groet,
  B&B Lotje
  Ron en Gea Roose

  • Beste Ron en Gea,

   Bedankt voor jullie reactie en suggestie, we zullen jullie feedback noteren als mogelijke verbetering in de toekomst. Fijn om te lezen dat jullie verder tevreden zijn over Bedandbreakfast.nl!

 • Ook ik ben dik tevreden hoe het gaat via jullie site en hoe jullie me af en toe helpen met een probleem .
  Wel zou ik het heel prettig vinden als wij als eigenaar elkaar zouden kunnen waarschuwen als er b.v. een niet bertouwbare gast is geweest.
  Ik zit niet op facebook enz. dus dat is geen optie.
  In het verleden (ik ben al 20 jaar lid bij jullie) was die mogelijkheid er wel via de site.
  Hartelijke groet
  B&B Da Capo

  • Dag Karin,

   Fijn om te lezen dat je al 20 jaar tevreden bent over onze organisatie! We begrijpen je vraag met betrekking tot oplichters, maar vanwege de verscherpte privacywetgeving mogen wij geen helaas namen en/of andere gegevens van gasten in het openbaar delen. We vinden het jammer dat we je daar niet verder mee kunnen helpen. In sommige besloten groepen voor B&B-eigenaren op Facebook, maar ook LinkedIn, houden eigenaren elkaar wel op de hoogte. Wellicht kan dit uitkomst bieden.

 • Ik heb mij aangemeld bij BedandBreakfast.eu omdat ik zelf woon in Oostenrijk Karinthie en verhuur. Of had ik mij ook moeten aanmelden bij bedandbreakfast.nl om ook Nederlandse Gasten te krijgen?

  • Hi Erna,

   Bedankt voor je reactie! Op Bedandbreakfast.nl is alleen het aanbod van B&B’s in Nederland te vinden, je kunt je accommodatie in Oostenrijk dus niet aanmelden op deze site. Het is wel handig om te weten dat gasten automatisch doorgestuurd worden naar Bedandbreakfast.eu, als zij zoeken naar een bestemming buiten Nederland.

Laat een reactie achter