Eigenarenservice

Zo behaal je een Hogere Positie op Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl; Zo behaal je een Hogere Positie op Bedandbreakfast.nl

De online vindbaarheid van je B&B is erg belangrijk. Hoe beter je B&B gevonden wordt, hoe meer reserveringen je kunt krijgen. Hierin speelt ook de positie in het zoekresultaat van Bedandbreakfast.nl een belangrijke rol. Door je presentatiepagina te optimaliseren, kun je een hogere positie in het zoekresultaat bereiken.

Positie in het Zoekresultaat

Gasten zoeken op Bedandbreakfast.nl naar de perfecte accommodatie. Hierbij zoeken ze vaak op een specifieke bestemming, regio of interessante plaats. Niet alleen jouw B&B komt dan naar voren, maar ook die van je concurrenten. Wil je dat jouw B&B een hogere positie behaalt in het zoekresultaat, zodat de vermelding van je accommodatie sneller opvalt? Dan helpen wij je graag op weg met een aantal handige tips.

Optimaliseer je Presentatiepagina

De volledigheid van je presentatiepagina is een belangrijke factor voor een hogere positie in het zoekresultaat. Maak je presentatiepagina zo compleet mogelijk in de Eigenarenservice, met behulp van onderstaande tips:

1. Voeg 18 Overzichtsfoto’s toe
Je kunt maximaal 18 overzichtsfoto’s toevoegen op Bedandbreakfast.nl. Maak hier gebruik van; uit recent onderzoek is gebleken dat veel gasten het fijn vinden om veel foto’s te zien. Ook is het raadzaam om per kamer 4 foto’s toe te voegen.

2. Voeg in 6 Talen een Uitgebreide Omschrijving toe
De uitgebreide omschrijving kun je in 6 talen toevoegen. Naast het Nederlands kan dat ook in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans. Je kunt de omschrijving zelf vertalen, een vertaalmachine gebruiken óf je teksten professioneel laten vertalen door onze native medewerkers. Neem contact met ons op indien je hier interesse in hebt.

3. Vul de Faciliteiten en Voorwaarden in
Het nauwkeurig invullen van de faciliteiten en voorwaarden zorgt ervoor dat je optimaal vindbaar bent op de specificaties van jouw B&B. Controleer of je de lijst zo volledig mogelijk ingevuld hebt.

4. Gebruik de Gratis Reserveringsmodule
De reserveringsmodule van Bedandbreakfast.nl is een gratis tool die je kunt gebruiken op je eigen website. Via deze module kunnen gasten ook reserveringsaanvragen doen. Gasten die reserveren via de reserveringsmodule, ontvangen eveneens na hun verblijf een reviewverzoek. Zo verzamel je sneller meer reviews.

5. Voeg Trefwoorden toe
Met behulp van trefwoorden maak je je presentatiepagina beter vindbaar. Voeg trefwoorden toe die voor jouw B&B en de omgeving relevant zijn.

6. Voeg een Video toe
Met een Uitgebreide Vermelding op Bedandbreakfast.nl kun je via Youtube video’s van je B&B toevoegen. Een goede tip om je presentatiepagina nog completer te maken!

Verbeter je Pagina

Extra Promotie voor een Hogere Positie

Naast het optimaliseren van je presentatiepagina kun je ook kiezen voor extra promotie voor je B&B. Zo ben je nog beter vindbaar en kun je een nog hogere positie behalen! Zo ben je met een Uitgebreide Vermelding op Bedandbreakfast.nl beter vindbaar dan met een Standaard vermelding. Je kunt al upgraden voor €0,83 per maand! Daarnaast kun je ook kiezen voor deelname aan de Tulpenclassificatie en een vermelding op Bedandbreakfast.eu.

Classificeer je B&B
Maak je vermelding op Bedandbreakfast.nl compleet met de roze tulpen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Het bevordert de positie in het zoekresultaat én je laat zien dat je in het bezit bent van een kwaliteitskeurmerk. Ook kunnen potentiële gasten op Bedandbreakfast.nl filteren op B&B’s met tulpen, waardoor je B&B sneller wordt gevonden.

Meer informatie Tulpenclassificatie

Vermelding op Bedandbreakfast.eu
Kies naast een vermelding op Bedandbreakfast.nl ook voor een vermelding op Bedandbreakfast.eu. Dit bevordert de positie in het zoekresultaat van beide websites. Bovendien is het een ideale combinatie: waar Bedandbreakfast.nl vooral gericht is op Nederlandse gasten, is Bedandbreakfast.eu juist beter vindbaar voor internationale gasten.

Meer informatie Bedandbreakfast.eu

Wij helpen graag

Ervaar je problemen met het optimaliseren van je presentatiepagina of heb je vragen over de extra promotiemogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Eelke Berkvens

Manager Customer Service bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter