B&B Aanraders

Handige updates voor je zoektocht naar de leukste B&B’s

Bedandbreakfast.nl; Handige updates voor je zoektocht naar de leukste B&B’s

De zoektocht naar B&B’s op Bedandbreakfast.nl is nóg fijner geworden. Ontdek onze laatste updates en reserveer daarna snel je verblijf bij jouw ideale B&B, uiteraard zonder reserveringskosten!

Reisgezelschap samenstellen

Wil je graag met de (klein)kinderen overnachten bij een B&B? Het is nu mogelijk om te zoeken naar een geschikt verblijf voor een compleet reisgezelschap, inclusief kinderen. Zo vind je de ideale accommodatie die past bij de wensen van je complete gezelschap.

Nieuwe filters voor het beste zoekresultaat

Met behulp van de nieuwe filters vind je binnen enkele klikken de ideale B&B die aan jouw wensen voldoet. Zo is het nu makkelijker om te filteren op onder meer voorzieningen, reviewcijfers en prijzen.

Ontbijtfilters

Ben je op zoek naar een verblijf inclusief ontbijt? Of geniet je graag van speciale ontbijtjes die bijvoorbeeld lactosevrij, glutenvrij, vegan of biologisch zijn? Dan hebben we goed nieuws, want je kunt hier nu speciaal op filteren. Dat geldt overigens ook voor ontbijtjes met streek- en/of huisgemaakte producten.

Zoeken op de Kaart

Op zoek naar een leuke B&B in de hoofdstraat van het centrum of direct aan het strand? Op de vernieuwde kaart vind je probleemloos jouw ideale B&B op de perfecte locatie, die bovendien aan alle geselecteerde filters voldoet.

Betere vindbaarheid Attracties en Natuurgebieden

De mogelijkheid om te zoeken naar B&B’s in specifieke regio’s en dichtbij attracties is flink uitgebreid. Zo kun je nu nog makkelijker B&B’s zoeken en vinden die bijvoorbeeld in de Achterhoek, op de Veluwe of in de Betuwe zijn gelegen.

Ontdek nóg sneller Geclassificeerde B&B’s

Als je graag zeker bent van gecontroleerde kwaliteit, dan ben je bij geclassificeerde B&B’s met roze tulpen aan het juiste adres. Deze pareltjes zijn nóg makkelijker te vinden op de homepagina, maar ook in de filters kun je nu sneller sorteren op het aantal tulpen. Tot slot zijn de tulpen en emblemen van ‘Beste B&B’s’ voorzien van een heldere toelichting, zowel in het zoekresultaat als op de accommodatiepagina. Handig: zo weet je vooraf wat je kunt verwachten!

Previews van foto’s in het zoekresultaat

Het is nu eenvoudiger dan ooit om een goede eerste indruk te krijgen van B&B’s in het zoekresultaat. Tik of klik op de linker- of rechterzijde van de foto’s om meer beelden te bekijken; een handige optie om tijd te besparen.

Nieuw Design

Last but not least: de website is voorzien van een nieuw design. Dit geldt ook voor de accommodatiepagina’s, waar je een duidelijk overzicht krijgt van wat elke specifieke B&B te bieden heeft. Inclusief heldere prijzen, uitgebreide voorzieningen en voorwaarden.

Vertrouwd Reserveren

Dankzij alle updates vind je binnen een mum van tijd de perfecte B&B die aan je wensen voldoet. Ideaal voor een weekendje weg of heerlijke vakantie in Nederland. Bovendien heb je via Bedandbreakfast.nl direct contact met de B&B-eigenaar en betaal je géén reserveringskosten. Reserveer snel je verblijf!

Zoek en Boek B&B's

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter