Algemeen

Uitzending Gemist: aflevering 2 ‘Bed en Breakfast’ bij Omroep Max

Afgelopen zondag keken er ruim 2,6 miljoen kijkers naar het programma ‘Bed en Breakfast’ van Omroep Max, het programma blijft ongekend populair. Heb jij het gemist afgelopen zondag, kijk de aflevering dan snel terug via Uitzending Gemist.

Afgelopen zondag 21 mei kon je kijken naar de tweede aflevering van ‘Bed en Breakfast’ bij Omroep Max op NPO1. De B&B-eigenaren gaven weer een kijkje in hun bed & breakfast en namen de gasten mee op een lokaal uitje. De stellen gingen dit keer voor het eerst over de landsgrenzen en bezochten de sprookjesachtige B&B van Frédéríc in Antwerpen, daar hoorde een toepasselijk uitje bij geheel in stijl van de bed & breakfast. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de aflevering terug via Uitzending Gemist.

Uitzending Gemist Bed en Breakfast Omroep Max

De deelnemers van Aflevering 2 ‘Bed en Breakfast’ bij Omroep Max.

De Antwerpse B&B kwam als winnaar uit de bus, de B&B-eigenaar Frédéríc kreeg van de andere gasten 110% van de vraagprijs, zij waren lovend over de B&B kamers van deze bed en breakfast. De B&B van Ans en Peter in Chaam krijgt 109% van de vraagprijs. Alie en Leo eindigen met hun vorstelijke Artagnan B&B als derde met 104% van de vraagprijs.

Welke B&B vind jij de beste? Kijk de aflevering terug via Uitzending Gemist.

Over de auteur

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas

Reisfanaat en gek op kleinschalige accommodaties.

Laat een reactie achter