Televisie

Uitzending Gemist – B&B MAX – Aflevering 4

Bedandbreakfast.nl; Uitzending Gemist – B&B MAX – Aflevering 4

Aflevering 4 van Bed & Breakfast bij Omroep MAX trok zo’n 1,5 miljoen kijkers. Tijdens de uitzending werden wederom de belevenissen van drie verschillende B&B-koppels in beeld gebracht, dit keer in de provincies Gelderland en Utrecht.

Twitter

Vooral over het bijzondere toilet in de B&B van Ans en Hans raakten de kijkers op Twitter niet uitgesproken. Toegegeven: de wc en douche staan wel érg dicht naast elkaar in de kleine badkamer. Toch wist vooral het plezier van de groep de boventoon te voeren in de uitzending, waarbij de nuchtere humor van Hans werd gewaardeerd.

max

Uitslag

Met 103% van de kamerprijs, mochten Janneke en Peter de winst claimen in de vierde aflevering van Bed & Breakfast. In Negentienvijf behaalde de koppositie ten gunst van Het Broeckse hof in Klarenbeek (96%) en Bed & Breakfast Aan de dijk in Brakel (94%), gemeente Zaltbommel.

Uitzending Gemist

Als je de aflevering hebt gemist of graag nog een keer wilt terugkijken, dan kan dat tijdelijk via Uitzending Gemist of NPO Start Plus.

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter