Geclassificeerde B&B

Unieke Overnachtingen bij nieuwe B&B’s met tulpen

Voor unieke overnachtingen in Nederland ben je bij de nieuwste B&B’s met tulpen aan het juiste adres. Ontdek welke accommodaties onlangs in het bezit zijn gekomen van een kwaliteitskeurmerk en reserveer snel je verblijf. Ideaal voor je vakantie of weekendje weg!

Nieuwe B&B met 5 Tulpen

Op zoek naar een plek voor unieke overnachtingen in Noord-Brabant? Dan is deze nieuwe accommodatie met 5 tulpen wellicht iets voor jou. Je overnacht hier in een stijlvolle, vrijstaande studio die van alle gemakken is voorzien. Daarbij valt onder meer te denken aan een volledig uitgeruste keuken, een gezellige zithoek met haard en een privé tuin. Laat je volledig in de watten leggen en kies voor een verzorgd ontbijt vol streekproducten. Of wat denk je van een borrelplank of table d’hôtes in overleg?

Ontspannen bij nieuwe B&B’s met 4 Tulpen

Van Groningen tot Limburg: in de categorie 4 tulpen vind je diverse nieuwe geclassificeerde B&B’s voor een ontspannen vakantie of weekendje weg. Overnacht bijvoorbeeld in een luxe gastenverblijf met zwemvijver in het Limburgse Moorveld, nabij het Bunderbos. Of reserveer een compleet vakantiehuisje in het Groningse Oostwold, waar relaxen in de hottub tot de opties behoort. Ook leuk: het Kröller-Müller Museum bezoeken en vervolgens iets verderop sfeervol overnachten in Otterlo. Kies snel je favoriete B&B:

Nieuwste B&B’s met 3 Tulpen

De categorie 3 tulpen is ook weer aangevuld met verschillende adresjes voor unieke overnachtingen. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk verblijf aan het water in het Noord-Hollandse Wervershoof. Naast het prachtige uitzicht, geniet je hier van een à la carte vegan ontbijt. Vier je graag vakantie aan het water? Dan is een verblijf bij de nieuwste B&B met 3 tulpen in Harlingen ook een goede optie. Of kies voor een weekendje weg bij een authentieke B&B in het gezellige centrum van Arnhem.

Unieke Overnachtingen bij B&B’s met tulpen

Bij B&B’s met roze tulpen ben je zeker van gecontroleerde kwaliteit, perfect dus voor je eerstvolgende vakantie of weekendje weg. Hoe meer services en faciliteiten een B&B biedt, des te hoger het aantal tulpen is. Zo weet je van tevoren wat je kunt verwachten. Maar of je nu kiest voor een B&B met 1, 2, 3, 4 óf 5 tulpen; ze voldoen allemaal aan de kwaliteitseisen met betrekking tot onder meer veiligheid en hygiëne. Geclassificeerde B&B’s zijn in het hele land te vinden, ontdek snel de mooiste adresjes!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Stichting Bed & Breakfast Nederland

Stichting Bed & Breakfast Nederland ontwikkelt en beheert de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit systeem heeft als doel om de kwaliteit van B&B’s te bevorderen en classificeert accommodaties op basis van objectieve normen zoals veiligheid, comfort en hygiëne. Alle geclassificeerde B&B's zijn in het bezit van een kwaliteitskeurmerk, waarbij de mate van comfort en luxe wordt aangeduid met één tot en met vijf tulpen.

Hanny Arens
Voorzitter Stichting Bed & Breakfast Nederland

1 reactie

Laat een reactie achter