Televisie

Winter Vol Liefde: dit zijn de singles en sneeuwrijke locaties

Bedandbreakfast.nl; Winter Vol Liefde: dit zijn de singles en sneeuwrijke locaties

Na een heerlijke zomer met B&B Vol Liefde op de buis, kun je nu uitkijken naar Winter Vol Liefde. Dit keer geen B&B’s, maar wel een paar paradijsjes voor liefhebbers van wintersport! Maak snel kennis met de singles en de sneeuwrijke locaties waar ze wonen.

Marco uit Winter Vol Liefde | Foto © RTL

Marco – Noorwegen

De eerste single uit Winter Vol Liefde is de 55-jarige Marco. Hij is eigenaar van Herangtunet Boutique Hotel in het Noorse plaatsje Heggenes. Deze kleinschalige accommodatie beschikt over 11 sfeervolle gastenkamers met elk hun eigen signatuur. Uiteraard zijn er een sauna en een hottub aanwezig, zodat je heerlijk kunt opwarmen na een winterse wandeling. Marco omschrijft zichzelf als een echt gezelligheidsdier. Daarom gaat hij in de datingshow op zoek naar een leuke, frisse en spontane vrouw.

Herangtunet Boutique Hotel

Edith uit Winter Vol Liefde | Foto © RTL

Edith – Tirol

In het Oostenrijkse Tösens woont de 51-jarige Edith samen met haar zoon die 14 jaar oud is. Hier staat zij aan het roer van Alp Appartments, dat op zo’n 30 kilometer van het Reschenmeer ligt. Je kunt kiezen uit verschillende appartementen of het vakantiehuis in zijn geheel huren. Vanuit de appartementen ben je binnen een mum van tijd bij het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis, waar Edith zelf ook vaak te vinden is. Voor zowel skiën als après-ski! Zal ze iemand treffen die net zo weg is van Tirol als zijzelf?

Alp Appartments

Guido uit Winter Vol Liefde | Foto © RTL

Guido – Zweeds Lapland

Liefhebbers van kamperen in de natuur opgelet! In Zweeds Lapland runt de 43-jarige Guido zijn eigen kampeerterrein in het plaatsje Arjeplog. ‘s Zomers organiseert hij hier tours en activiteiten, terwijl hij ‘s winters les geeft op een basisschool. Dit is ook dé periode om volop te genieten van activiteiten als ijsvissen, elanden spotten en het Noorderlicht bewonderen. Het liefst doet hij dit met een leuke dame die ook van de natuur en wildernis houdt. Daarnaast vindt hij het fijn als ze een flinke dosis humor heeft.

B&B's in Arjeplog

Benjamin uit Winter Vol Liefde | Foto © RTL

Benjamin – Zwitserland

De letterlijke benjamin van Winter Vol Liefde is de 26-jarige Benjamin uit Belalp, gelegen in het Zwitserse kanton Wallis. Hij woont op maar liefst 2000 meter hoogte en is logischerwijs gek op skiën, wat hij ook graag doet voordat hij naar zijn werk gaat. Hij werkt momenteel in de horeca, maar binnenkort gaat hij zijn droom verwezenlijken met de overname van een boutique hotel. Benjamin is op zoek naar een leuke man die al wat verder is in zijn leven, om samen mee te fonduen en een mooi leven op te bouwen in het buitenland.

B&B's in Belalp

Saul uit Winter Vol Liefde | Foto © RTL

Saul – Zwitserland

Iets verderop in het kanton Wallis, in het plaatsje Riederalp, gaat de 29-jarige Saul deze winter op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Hij woont sinds 5 jaar op een Zwitserse berg en runt samen met zijn broers een succesvol makelaarskantoor. Hoewel hij het goed voor elkaar heeft, mist hij nog een charmante, stijlvolle vrouw aan zijn zijde. Het liefst vindt hij iemand die assertief is en gek is op winterse activiteiten. Saillant detail: tussen de potentiële liefdeskandidaten zit zijn ex-vriendin. Hoe zal dit aflopen?

B&B's in Riederalp

Deze singles gaan op zoek naar de liefde | Foto © RTL

Start Winter Vol Liefde

Als je na de ontknoping van B&B Vol Liefde in een zwart gat bent gevallen, dan biedt deze spinn-off uitkomst! Na de zomerse liefdesavonturen van Walter, Debbie, Bram, Petri, Martijn en Marian, kun je nu smullen van alle dates in de sneeuw. En voor alle echte B&B-fans: stem je tv op donderdag 14 december om 20:30 uur af op RTL4. Dan worden namelijk de nieuwe B&B-eigenaren uit 2024 voorgesteld in B&B Vol Liefde: De Aftrap. Samen met Winter Vol Liefde, kan je decembermaand niet meer stuk!

Winter Vol Liefde
Vanaf 18 december
Elke maandag t/m donderdag
20:30 uur | RTL4

Deel dit artikel:

Over de auteur

Eelke Berkvens

Maakt graag nieuwe herinneringen op een van haar reizen. Ze is altijd op zoek naar mooie en bijzondere accommodaties waar je je thuis kunt voelen tijdens je vakantie.

1 reactie

Laat een reactie achter