Buitenlandse B&B's

Bed en breakfast op de Nederlandse Antillen: Aruba, Curacao en Sint-Maarten

Willemstad

Een B&B op Aruba, Sint-Maarten of Curacao is perfect voor een zon-zekere vakantie vol rust en ontspanning, maar er is ook genoeg ruimte voor actie en avontuur.

Een bed en breakfast op de Nederlandse Antillen is perfect voor mensen toe zijn aan een heerlijke vakantie vol zon, zee en strand. Bijkomend voordeel; op Aruba, Curacao en Sint-Maarten spreek je gewoon Nederlands met de locals, ideaal dus! En hoewel de zon altijd schijnt op deze eilanden, zet Bedandbreakfast.eu toch een aantal Antilliaanse B&B’s in de spotlights.

Nederlandse Antillen

Stijlvolle accommodatie op Aruba: Villa Alexandra.

Bed and breakfast op Aruba
Wie denkt aan een bed en breakfast op Aruba, denkt automatisch aan kilometers parelwitte stranden die je in vervoering brengen. Tel daar de schat aan culturele bezienswaardigheden bij op en je komt al snel tot de conclusie dat je deze droombestemming beslist gezien moet hebben. Heb je even genoeg van de zee en het strand? Vanuit Villa Alexandra Aruba kun je makkelijk de golfbaan Tierra del Sol bereiken; een leuke afwisseling.

Caribisch gebied

B&B Bij Blauw is gevestigd in de kleurrijke gebouwen waar Willemstad en Curaçao zo bekend om staan.

B&B op Curacao
Curacao is onder Nederlanders een geliefde vakantiebestemming in het Caribisch gebied. Dat is ook niet zo vreemd als je kijkt naar het heerlijke klimaat en de vriendelijke mensen op het eiland. Ontdek Mambo Beach, het Christoffelpark, het kleurrijke Willemstad en blijf bijvoorbeeld slapen bij B&B PM78 Urban Oasis of bij Bed and Breakfast Bij Blauw.

Caribisch eiland

Vanuit Bed and Breakfast Love Residence loop je direct het helderblauwe zeewater in.

Bed en breakfast op Sint Maarten
Op het heuvelachtige Sint Maarten geniet je overdag met een drankje in je hand op één van de bountystranden, terwijl je ‘s avonds jezelf terugtrekt bij Bed and Breakfast Le Shambala. Ware avonturiers duiken de volgende dag naar het Britse oorlogsschip ‘HMS Proselyte’, maar wie liever aan land blijft zal zich prima vermaken op Frontstreet, waar alle taxfree winkels zitten.

Antillen

Boek snel een bed and breakfast op de Nederlandse Antillen, wat denk je van Curacao Design Villa?

Boek een bed and breakfast op de Nederlands Antillen
Hebben wij je warm kunnen maken voor een bed en breakfast op de Nederlandse Antillen? Boek dan snel een heerlijke B&B op Aruba, Curacao of Sint-Maarten! Wist dat naast deze eilanden ook Bonaire, Saba en Sint-Eustatius behoren tot het Koninkrijk der Nederlanden en vol staan met schitterende bed and breakfasts? Kijk, vergelijk en boek via Bedandbreakfast.eu direct bij de eigenaar, zonder reserveringskosten. Direct naar het aanbod van B&B’s op Aruba>>, Curacao>> of Sint-Maarten>>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter