Aan Zee

Mooie Badplaatsen voor een Nachtje weg aan Zee

Bedandbreakfast.nl; Mooie badplaatsen voor een Nachtje weg aan Zee

Jaarlijks wordt de Nederlandse kustlijn druk bezocht. Heerlijk genieten van de zon, lekker uitwaaien op het strand of een drankje drinken aan de boulevard. We hebben de mooiste badplaatsen voor een weekendje of nachtje weg aan zee voor je op een rij gezet!

Zandvoort

Hoewel Zandvoort veel bezocht wordt door snelle autoliefhebbers, kun je er ook terecht om heerlijk uit te waaien over het strand van wel 9 kilometer. Zandvoort is, naast Scheveningen, de badplaats van Nederland. De duinen, het strand en de zee lenen zich perfect voor een weekendje of nachtje weg aan zee. Geniet van de vele strandpaviljoens waar je lekker kunt relaxen en uitkijkt op het strand en zee. Bekijk ons aanbod in Zandvoort snel, voordat de leukste B&B’s zijn volgeboekt.

Bed and Breakfast Zandvoort

Schoorl

In het mooiste en breedste duingebied van ons land is Schoorl gelegen. Schoorl staat onder andere bekend om “de Schoorlse Duinen” of de klimduin van wel 51 meter hoog. Het rustige strand van Schoorl is alleen via de duinen en op de fiets of wandelend te bereiken. Dat geeft verder niets, want tijdens zo’n wandeling kun je van prachtige uitzichten genieten, ideaal voor rustzoekers. Daarnaast is Restaurant Merlet ook een begrip in de regio, al sinds 1998 behoudt Merlet ieder jaar haar Michelinster. Verblijf bij een leuke B&B en ontdek Schoorl zelf.

Bed and Breakfast Schoorl

Oostkapelle

De schone, brede stranden en duinen maakt Oostkapelle een topbestemming aan de Zeeuwse kust. Het strand van Oostkapelle staat vooral bekend om zijn karakteristieke paalhoofden, kenmerkende strandhuisjes en uiteraard de gezellige sfeer. Bovendien heeft het strand al 33 keer de internationale Blauwe Vlag onderscheiding mogen ontvangen. Maak je weekendje Zeeland compleet en combineer Oostkapelle met een bezoek aan de Zeeuwse Rivièra, het gebied rond de badplaatsen Westkapelle, Zoutelande en Dishoek.

Bed and Breakfast Oostkapelle

Noordwijk

Met zijn 13 kilometer lange strand en een hoop mogelijkheden tot vermaak, is Noordwijk niet te missen en behoort het tot de leukste badplaatsen van Nederland. Noordwijk wordt ook wel de bloemenbadplaats genoemd, dat te danken is aan de kleurrijke bloemenvelden in de lente. Breng dus tijdens je midweekje weg in Noordwijk zeker een bezoek aan de prachtige bollenvelden. Of je nu een romantische wandeling over het strand wil maken, van de natuur wil genieten of het centrum wilt verkennen; Noordwijk heeft voor ieder wat wils.

Bed and Breakfast Noordwijk

Zoutelande

Zoutelande kan ook zeker niet ontbreken voor een overnachting aan zee. Voor wie Zoutelande niet kent, het is een zeer populaire badplaats voor vakantiegangers die van heinde en verre komen, om te genieten van het strand. Het strand heeft een lengte van zo’n 5 kilometer en wordt beschermd door de hoogste duinen in de omgeving. Samen met Dishoek en Westkapelle vormt Zoutelande de “Zeeuwse Rivièra”. Pak snel je koffer in, boek een B&B en geniet van een onvergetelijke vakantie op het prachtige schiereiland Walcheren.

Bed and Breakfast Zoutelande

Deel dit artikel:

Over de auteur

Sharon Tang

Sharon Tang

Houd ervan om nieuwe bijzondere bestemmingen te ontdekken en deze te delen met anderen.

Laat een reactie achter