Inspirerende Bestemmingen

Zomerse tips en B&B’s voor de Zomervakantie 2022

Bedandbreakfast.nl; Zomerse tips en B&B’s voor de Zomervakantie 2022

Vier de zomervakantie 2022 dichtbij huis en geniet van een heerlijk verblijf bij kleinschalige B&B’s in eigen land. Nederland is zó mooi! Wat denk je bijvoorbeeld van een mooie toer door Twente of een vakantie bij een spetterende B&B met zwembad?

Zomervakantie 2022 in Groningen

Met een wandelvakantie door Groningen heb je geen last van lange wachtrijen op het vliegveld en de stijgende benzineprijzen! Deze noordelijke provincie is in de zomer misschien wel op haar mooist. Laat je betoveren door de uitgestrekte groene velden, Groningse borgen, mooie meren en authentieke dorpjes. Neem de tijd en ga ook zeker een dagje ontspannen aan het Leekstermeer of de Martinitoren beklimmen in de provinciehoofdstad. Of pak vanaf het vaste land de boot richting Schiermonnikoog of het Duitse Waddeneiland Borkum.

Bed and Breakfast Groningen

Toeren door Twente

Ervaar tijdens de zomervakantie 2022 het optimale gevoel van vrijheid en ga lekker toeren door Twente. Deze prachtige streek staat bekend om het befaamde coulisselandschap, waar je uren kunt fietsen en ronddwalen door de natuur. Wat je tijdens deze fietsvakantie echt niet mag missen zijn onder meer Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, het idyllische stadje Ootmarsum en Landgoed Twickel nabij Delden. Maak ook zeker een tussenstop in de bruisende stad Enschede en kies een leuke B&B uit om even bij te komen.

Zomerse Vakantiehuisjes

Als je deze zomer kiest voor een B&B met vakantiehuisje, dan kun je rekenen op een fijn verblijf. Deze accommodaties zijn vaak van veel privacy en gemakken voorzien, zoals een gezellige woonkamer, keuken met compleet inventaris of een eigen terras. Met de aanwezige faciliteiten heb je alle ruimte om zelf je favoriete maaltijden te bereiden, op het moment dat het jou het beste uitkomt. Al is het ontbijt in veel gevallen ook optioneel erbij te boeken. Bovendien zijn deze B&B’s ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar wat extra ruimte!

Unieke B&B’s met Zwembad

Zodra de temperaturen stijgen, is er natuurlijk niets fijners dan een welverdiende vakantie bij een bed and breakfast met zwembad. Ontspan je het liefst alleen, met z’n tweeën of toch met het hele gezin aan het zwembad? De keuze is aan jou. Laat je verrassen door het aanbod van spetterende B&B’s en kies je favoriete adres. Bij mooi weer zijn deze zomerse accommodaties snel volgeboekt, dus het is raadzaam om zo vroeg mogelijk te reserveren. Een bijkomend voordeel is dat de voorpret dan ook vroeg kan beginnen!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

Laat een reactie achter