Inspirerende Bestemmingen

Bed & Breakfast bij Wildlands Adventure Zoo: volop genieten

Ben je van plan om een bezoek te brengen aan het nieuwste themapark van Nederland? Blijf dan slapen in een bed en breakfast bij Wildlands Emmen en maak er een heerlijke minivakantie van in Drenthe!

Wildlands Emmen

B&B de Rozentuin heeft plaats voor 1-4 personen, ideaal voor een gezin of groepje vriendinnen dat Wildlands Emmen bezoekt!

Bed en Breakfast bij Wildlands Emmen
Jarenlang is er gewerkt aan een gloednieuwe versie van het Noorder Dierenpark en nu is het eindelijk zover: Wildlands Adventure Zoo heeft haar deuren geopend voor publiek. Dit is het moment om samen met je partner, gezin of vrienden er tussenuit te knijpen en de indrukwekkende themagebieden Jungola, Serena en Nortica te ontdekken. Maar er is meer! Want vanuit een bed en breakfast bij Wildlands Emmen ontdek je niet alleen het dierenpark, maar ook de gastvrijheid van Drenthe.

Adventure Zoo

Spannend: vanaf de Rimbula River kunnen er zomaar een paar olifanten voorbij zwemmen!

Overnachten bij Wildlands Adventure Zoo
Vanaf het Kompasplein gaat je expeditie van start; maak een spannende boottocht over de Rimbula River, ga op Serenga Safari en vergeet vooral niet om de topattractie Artic 1 te bezoeken! Na een heerlijke dag rondstruinen plof je ’s avonds neer bij B&B Boskamp 4, B&B de Rozentuin of Susanna’s Breakfast. De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt op je te wachten en ben je weer klaar voor een nieuwe dag! Een mooie gelegenheid om nader kennis te maken met Emmen en omgeving.

B&B met kwaliteitskeurmerk

Geniet samen met je vriend of vriendin van een heerlijk ontbijtje bij B&B De Vossenburcht in Emmen.

Activiteiten in Drenthe
Een bezoek aan Wildlands Emmen is goed te combineren met een dagje shoppen in Emmen of Assen. Ook leuk: huur een fiets en stippel bij B&B De Vossenburcht of ’t Oosterveld een mooie fietsroute uit. Nationaal Park Dwingelderveld is een echte aanrader en prima te bereiken vanuit Emmen, zowel per fiets als per auto. Of trek je wandelschoenen aan en wandel vanuit Bed & Breakfast Emmen of B&B De Drentse Es naar één van de vele hunebedden in de natuur.

Dierenpark Emmen

Blijf slapen bij een B&B in Emmen, zodat je volop kunt genieten van je bezoek aan Wildlands Adventure Zoo!

Boek een bed en breakfast bij Wildlands Emmen
Wanneer ga jij kennismaken met Wildlands Emmen en overnachten in een comfortabele B&B? Je boekt al een B&B in Emmen vanaf € 50,- per tweepersoonskamer, inclusief ontbijt en toeristenbelasting! Via Bedandbreakfast.nl reserveer je direct bij de B&B-eigenaar en betaal je géén reserveringskosten. Wij wensen je alvast een fijn B&B-verblijf bij Wildlands Adventure Zoo Emmen!

Wildlands Adventure Zoo is het hele jaar geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
Hoofdfoto: copyrights WILDLANDS

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

1 reactie

Laat een reactie achter