B&B Aanraders

Goedkoop overnachten bij Gastvrije B&B’s in Nederland

Bedandbreakfast.nl; Goedkoop overnachten bij Gastvrije B&B’s in Nederland

Wil je er even tussenuit zonder de hoofdprijs te moeten betalen? Ga dan goedkoop overnachten bij gastvrije B&B’s in Nederland! Voor zo’n 75 euro per nacht verblijf je met z’n tweeën bij de volgende B&B’s, die extra hoog staan aangeschreven.

In de Tuinkamer – Gelderland

De Betuwe leent zich ieder jaargetijde voor een heerlijke wandelvakantie. Wil je graag goedkoop overnachten in deze mooie streek mét de nodige luxe? Dan ben je In de Tuinkamer aan het juiste adres! De B&B is gelegen in het dorpje Tricht. Het gastenverblijf biedt een mooi uitzicht over de tuin van de B&B-eigenaren en is van veel gemakken voorzien, waaronder een handige pantry en airco. Deze herfst betaal je slechts 75 euro per nacht. De B&B wordt gewaardeerd met een 9,8, dat belooft dus veel goeds!

In de Tuinkamer

Bij Marij – Noord-Brabant

Als je graag in het bourgondische Noord-Brabant vertoeft tegen een gunstig tarief, dan is een overnachting Bij Marij een goede optie. Al 122 gasten beoordelen deze landelijke B&B met een 9,7. Daarbij zijn ze erg enthousiast over de boerderij waarin de kamer is gevestigd, de Brabantse gastvrijheid en het uitgebreide ontbijt. En dat voor maar 75 euro per nacht! Bovendien ligt deze accommodatie vlakbij Nijmegen en het monumentale stadje Grave, dus er valt in de directe omgeving genoeg te zien en te beleven.

Bij Marij

B&B ‘t Olde Wief – Friesland

Sfeervol en goedkoop overnachten doe je ook bij B&B ‘t Olde Wief in Oldetrijne. Een leuke uitvalsbasis om de provincie Friesland te ontdekken, maar ook Giethoorn en Steenwijk liggen relatief dichtbij. Voor het bedrag van 70 euro beschik je over een gezellig appartement, dat gelegen is op de eerste etage van een vrijstaande woning. De B&B biedt onder meer een eigen opgang en pantry. Bij mooi weer kun je buiten ook nog relaxen in de eigen zithoek, met een prachtig uitzicht over de landerijen.

B&B 't Olde Wief

B&B Werkt en Wacht – Zuid-Holland

Het Groene Hart is één van de meest idyllische streken die Nederland rijk is. Of je nu ‘s zomers of ‘s winters hier ronddwaalt; je raakt op slag verliefd op het landschap vol riviertjes, boerderijen en boomgaarden. Bed & Breakfast Werkt en Wacht in Stolwijk is een heerlijk adres voor een voordelig nachtje weg in deze omgeving. Voor 72 euro per nacht kun je eventjes wonen in dit historische rijksmonument. Je overnacht in het voorhuis van de gerestaureerde boerderij, waarbij veel authentieke details bewaard zijn gebleven.

B&B Werkt en Wacht

De Enk – Gelderland

Op zoek naar een bijzondere beleving, die ook nog eens gunstig is geprijsd? Kies dan voor een memorabele overnachting bij De Enk in het Gelderse Wezep. Voor het mooie bedrag van 75 euro overnacht je hier in een heuse hooiberg. Verwonder je tijdens je verblijf over het unieke pand, dat ook beschikt over een gezellige kachel. Gasten waarderen deze accommodatie met een 9,4 en zijn vol lof over het warme welkom, het erf en het uitgebreide ontbijt dat ‘s morgens in het bakhuisje wordt geserveerd.

De Enk

Goedkoop Overnachten bij B&B’s

Voor dit artikel is een kleine selectie gemaakt van B&B’s met privé sanitair, die in november 2022 een overnachting inclusief ontbijt aanbieden voor zo’n 75 euro. Daarbij beschikken deze B&B’s over extra hoge reviewscores. Uiteraard kun je bij nog veel meer B&B’s goedkoop overnachten. Zoek op Bedandbreakfast.nl naar je gewenste bestemming en voer de datum van je verblijf in. Vervolgens kun je in het menu filteren op prijsniveau, bijvoorbeeld van € 50 – € 75. En goed om te weten: op Bedandbreakfast.nl betaal je géén reserveringskosten!

Goedkope B&B’s zoeken

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

4 Reacties

  • He Josjah
    Wat een leuke site. Ik wil komende zomer graag een nachtje (misschien) 2 weg in nederland binnen een uur rijden vanaf lopik (provincie utrecht) met mijn hondje. Graag natuurrijke omgeving waar ik leuk met mn hondje kan wandelen (geen dagtochten hoor. Gwn rondje van 1 tot 1.5 uur. Leuke horeca op de route om wat te drinken en ergens lekker eten s avonds zou leuk zijn. Omdat ik alleen met mn hond ga vind ik een keuze maken wat lastig en ook gevalletje door bomen bos niet meer zien. Heb je ideeen?

    • Hi Elina,

      Leuk dat je reageert! Klinkt als een goed plan om samen met je trouwe viervoeter op pad te gaan. Op Bedandbreakfast.nl kun je filteren op B&B’s waar huisdieren welkom zijn na overleg, zie het menu aan de linkerkant (desktop) of aan de bovenkant (mobiel). Je kunt het beste eerst zoeken op bijvoorbeeld de provincie Utrecht (https://bit.ly/3QSj7v9) en de gewenste datum invoeren, om vervolgens het betreffende filter aan te vinken. Succes met het vinden van een geschikte accommodatie!

Laat een reactie achter