Wellness B&B

Luxe Overnachten bij Wellness B&B’s

Bedandbreakfast.nl; Luxe Overnachten bij Wellness B&B’s

Gun jezelf wat extra ontspanning en ga luxe overnachten bij fijne wellness B&B’s! Van een voormalig bakhuisje met eigen hot tub en sauna, tot unieke accommodaties met een complete wellnessruimte. Ontdek vijf B&B’s waar je optimaal kunt ontspannen.

B&B Oud-Zilven – Loenen

Wil je luxe overnachten op de Veluwe én relaxen in de hot tub of sauna? Dan behoort B&B Oud-Zilven tot de beste opties. Je verblijft hier met maximaal twee personen in een voormalig bakhuisje dat recent is verbouwd. Het huisje is van veel gemakken voorzien, waaronder een zitkamer, slaapkamer en fraaie badkamer. Op het erf vind je een hot tub en een sauna, daarnaast is er een lounge met buitenkeuken. Een prachtige plek voor een avondje wellness onder de sterrenhemel. De volgende morgen wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd.

B&B Oud-Zilven

B&B Wellness voor 2 – Elst

Combineer je bezoek aan de Utrechtse Heuvelrug met een heerlijk verblijf bij B&B Wellness voor 2. Na een dag ronddwalen door de natuur, is er niets fijners dan te relaxen bij deze schitterende accommodatie. In één van de vier gastenkamers kun je bijkomen van wandelingen en fietstochten, maar voor nóg meer ontspanning kun je ook de privé wellnessruimte bijboeken. Geniet van het binnenzwembad, de stoomcabine en twee verschillende sauna’s. Voor een extra sfeervolle ervaring, is er overal gebruik gemaakt van led kleurentherapie.

B&B Wellness voor 2

By Ann – Noordeloos

Met vier landelijke gastenkamers en een mooie wellnessruimte, kun je bij B&B By Ann heerlijk luxe overnachten. In de ontspanningsruimte staan er een whirlpool en Finse sauna tot je beschikking, die je in tijdsblokken van twee uur kunt reserveren voor eigen gebruik. Bij de douche is er een stortemmer met koud water aanwezig, maar je kunt ook op het afgeschermde terras even afkoelen. Na afloop kun je verder relaxen in je gastenkamer of een drankje drinken in de ontbijtzaal met een stuk appeltaart of vers geschept boerenijs.

By Ann

‘t Wijntjesbos – Enschede

Bij ‘t Wijntjesbos kun je luxe overnachten in één van de twee authentieke gipsywagens; een beleving op zich! De zigeunerwagens zijn van alle gemakken voorzien, waaronder een kitchenette, privé badkamer en palletkachel. Bovendien beschikken beide wagens over een eigen tuin met wellnessfaciliteiten, die je optioneel kunt bijboeken. Ga lekker bubbelen in de buitenspa met een hapje en een drankje. Of warm jezelf op in de sauna, die de vorm heeft van een heus wijnvat. Kortom: een unieke ervaring in Twente.

B&B 't Wijntjesbos

De Waalhoeve – Angerlo

Rust, ruimte en relaxen: dát is absoluut mogelijk bij de Waalhoeve. Deze B&B biedt diverse arrangementen om volledig te ontspannen, zoals een overnachting inclusief twee uur gebruik van de privé wellnessruimte. Deze schitterende ruimte bevat onder meer een Himalaya zoutsteen sauna, Turks stoombad en full spectrum infrarood sauna. Buiten staat er zelfs een whirlpool tot je beschikking. Of wat denk je van een duo-massage, waarbij onder meer de rug, nek en schouders worden gemasseerd? Ga luxe overnachten en ervaar het zelf!

De Waalhoeve

Luxe Overnachten bij andere Wellness B&B’s

Kun je niet wachten tot jouw spa weekend bij je één van deze wellness B&B’s van start gaat, of wil je liever ergens anders luxe overnachten? Ontdek dan het volledige aanbod van unieke accommodaties met een whirlpool, sauna of hot tub en kies snel je favoriet. Er is altijd wel een bijzondere Bed and Breakfast met wellnessfaciliteiten te vinden die aan jouw wensen voldoet, en waar je volledig in de watten wordt gelegd. Reserveer snel je verblijf via Bedandbreakfast.nl, zonder reserveringskosten!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

2 Reacties

Laat een reactie achter