Inspirerende Bestemmingen

Bed en breakfast bij Ahoy Rotterdam of het GelreDome: ideaal na een concert of evenement

Vrienden van Amstel LIVE!

Rustig nagenieten van een concert in Ahoy Rotterdam of het GelreDome? Blijf lekker slapen in een bed en breakfast!

Een bed en breakfast bij Ahoy Rotterdam of het GelreDome is bij uitstek geschikt voor een heerlijk verblijf na een concert of evenement. Niks geen lange terugreis, maar een korte wandeling of een ritje met de metro of bus en je bent zó in jouw B&B; ideaal! Bedandbreakfast.nl heeft een aantal leuke accommodaties vlakbij deze evenementenhallen voor je uitgezocht.

Rotterdam

Verleng het gevoel van de Love & Marriage Beurs; blijf romantisch slapen bij B&B Logeren op de Noorddijk.

Bed en breakfast bij Ahoy Rotterdam
Een bed en breakfast bij Ahoy Rotterdam is perfect als je de ‘Vrienden van Amstel LIVE!’ gaat bezoeken. Drop je spullen voor het concert bijvoorbeeld bij Hoeve de Groe, zodat je zorgeloos een gezellige avond tegemoet gaat. Ga je met meerdere personen naar een concert in Ahoy? Dan is B&B Grobo Rotterdam een goede optie, dit appartement kun je voor maximaal vier personen boeken. Kenmerkend voor deze B&B is de typische sfeer uit jaren ’50, dat gecombineerd is met het comfort van nu. Ook leuk: een romantisch verblijf bij B&B Logeren op de Noorddijk of Boot & Breakfast Veinard, na het bezoeken van de Love & Marriage Beurs.

GelreDome

Combineer ‘Symphonica in Rosso’ met een overnachting bij B&B Jansbeek, zo kun je gelijk de binnenstad van Arnhem ontdekken.

Bed and breakfast bij het GelreDome
Wil je lekker lang nagenieten van bijvoorbeeld ‘Symphonica in Rosso’ én de binnenstad van Arnhem ontdekken? Dan is een bed and breakfast bij het GelreDome helemaal niet zo’n gek idee. Wellicht is Bed & Breakfast Jansbeek iets voor jou,  want het gezellige centrum van Arnhem ligt om de hoek, dus je hoeft jezelf hier absoluut niet te vervelen. Na afloop van het concert is het heerlijk slapen op de Hästens boxspringbedden en je wordt ‘s morgens verwend met een uitgebreid ontbijt. Wil een liever iets anders dan anders? Kies dan voor een verblijf bij B&B Aan de Rijn, hier slaap in een fijne woonboot op het water. Bovendien liegen de reviews op Bedandbreakfast.nl er niet om; onder meer het gevarieerde ontbijt met zelfgebakken brood én de prachtige ligging worden geroemd bij deze B&B.

Rotterdam

Fijn: na een gezellige avond wakker worden met een heerlijk ontbijt bij Bed and breakfast Grobo.

Boek een bed en breakfast bij Ahoy Rotterdam of het GelreDome
Een bed en breakfast bij Ahoy Rotterdam of het GelreDome is dus niet alleen praktisch, het is ook een manier om er een compleet uitje van te maken. Laat jezelf gewoon in de watten leggen bij een bed and breakfast in de omgeving, zo wordt een concertbezoek of evenement nóg leuker. Op Bedandbreakfast.nl vind je de leukste accommodaties die aansluiten op jouw activiteiten en wensen. Je boekt direct bij de eigenaar, zonder reserveringskosten. Bekijk alle bed en breakfasts bij Ahoy Rotterdam>> of ga direct naar het aanbod van B&B’s bij het GelreDome>>

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter