Nieuws

Binnenkijken bij Brabantse bed & breakfasts op 19 april

gasterij de heihorst_BB

B&B Gasterij De Heihorst in Someren, één van de vijf deelnemers aan ‘Beleef de dag van de B&B’.

Wil je de bijzondere gastvrijheid van bed & breakfasts ervaren? Vijf prachtige landelijke bed and breakfasts in Brabant organiseren ‘Beleef de dag van de B&B’. Op 19 april van 11.00 tot 17.00 uur zetten zij de deuren open voor bezoekers. 

leendershoeve_bed_breakfast

Bed en Breakfast Leendershoeve in Asten-Heusden.

Streekproducten
De deelnemende B&B’s zijn B&B ’t Heideroosje in Someren-Heide, B&B Leendershoeve in Asten-Heusden, B&B Het Maagdenhuis in Asten, B&B Hoeve Nijssen in Asten en B&B Gasterij De Heihorst in Someren.

Bij elke bed en breakfast staat een hapje en een drankje klaar en kun je genieten van extra’s op het gebied van cultuur, streekproducten en muziek.

Bed en Breakfast Hoeve Nijssen in Asten

Bed en Breakfast Hoeve Nijssen in Asten.

Goed doel
De open dag, die voor de tweede keer wordt gehouden, is gekoppeld aan een plaatselijk goed doel. “Gezamenlijk doneren wij een hoog/laag bed aan De Rode Kruis Bungalow in Lierop, zodat ook mensen die minder mobiel zijn van een vakantie kunnen genieten”, vertelt Yvonne Thijssen van B&B Gasterij de Heihorst.

Speciale route met stickerkaart
Een leuke manier om de B&B’s te bezichtigen, is door een stickerkaart te halen en de speciale fiets- of wandelroute te volgen. Die route is 33 kilometer lang en voert langs de vijf B&B’s. Ook komt de route langs de Rode Kruis Bungalow.

heideroosje_someren-heide_BB

Bed & Breakfast ’t Heideroosje in Someren-Heide.

Win-actie: gratis overnachting
De B&B’s hebben een mooie actie gekoppeld aan hun open dag. Bij elk bed en breakfast krijg je een sticker. Als je je volle stickerkaart inlevert bij een van de accommodaties, maak je kans op 1 van de 5 gratis overnachtingen. Voor iedere volle stickerkaart doneren de eigenaren een bedrag voor het goede doel.

Je stickerkaart haal je op 19 april bij de B&B waar je de route wilt beginnen. Een flyer met de route is vanaf eind maart verkrijgbaar bij de VVV-kantoren in Asten en Someren en ligt ook bij elke B&B.

Over de auteur

Avatar

Janneke

Janneke Scheepers was van 2010 tot 2016 werkzaam als webredacteur bij Bedandbreakfast.nl. Ze heeft veel geschreven over online marketing en regelgeving voor B&B-eigenaren en is mede-auteur van het boek Bed & Breakfast in Nederland. Bovendien heeft Janneke met veel plezier verschillende B&B's bezocht, haar B&B-tips kun je terugvinden op deze blog.

Laat een reactie achter