Inspirerende Bestemmingen

Beleef de dag van de B&B via een mooie fietsroute!

Wandelroute

Gasterij de Heihof is één van de vijf B&B’s waar je tijdens ‘Beleef de dag van de B&B’ langs kunt gaan.

Aan belangstelling voor het fenomeen ‘B&B’ geen gebrek. Dankzij het tv-programma Bed & Breakfast van Omroep MAX, krijgt iedereen de kans om vanaf de bank ‘binnen’ te kijken bij menig B&B-eigenaar. Op 21 april wordt “Beleef de dag van de B&B” georganiseerd. Hier ervaar je hoe het écht is om bij verschillende Noord-Brabantse B&B’s te gast te zijn!

B&B’s in het echt
Vijf verschillende bed en breakfast’s uit Someren en Asten zetten zondag hun deuren speciaal voor je open. Maak op deze manier kennis met de uitzonderlijke gastvrijheid van de B&B-branche. Een mooie fiets- of wandelroute voert je over het Brabantse land langs de verschillende B&B’s. Een ideale manier om ontspanning, vermaak en interesse met elkaar te combineren. Geniet daarnaast ook van alle extra’s die de eigenaren voor je in petto hebben op het gebied van cultuur, streek en muziek. Een lekker hapje en drankje ontbreken uiteraard niet, dat wordt genieten!

Win een overnachting in een bed and breakfast!
Alle deelnemende B&B geven een gratis overnachting weg voor twee personen. Deze overnachting kun je winnen als je je deelnamebewijs met routekaart hebt opgehaald, volledig hebt ingevuld en een stempel hebt gekregen van elke B&B die je hebt bezocht, fietsend, wandelend of met de auto. Voorwaarde is dat je alle B&B’s aandoet. Je hebt natuurlijk voldoende tijd om van deze mooie route te genieten en elke B&B te bezoeken.

Dit zijn de deelnemende B&B’s:
B&B Gasterij de Heihorst, Vaarselstraat 55, Someren
B&B Leendershoeve, Behelp 2a, Asten-Heusden
B&B ’t Heideroosje, Groeneweg 10, Someren-Heide
B&B Hoeve Nijssen, Dijkstraat 64, Asten
B&B Het Maagdenhuis, Moussault straat 9, Asten

Fietsroute

Ervaar de gastvrijheid van verschillende B&B’s tijdens “Beleef de dag van de B&B” in Noord-Brabant!

Beleef het mee
Begint het te kriebelen en wil je dolgraag de dag van de B&B meebeleven? Deelname bewijzen kun je op 21 april 2013 verkrijgen bij de B&B waar jij je route wilt beginnen, of bij de plaatselijke VVV kantoren in Asten en Someren. De dag begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur, veel plezier!

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter