Algemeen

Bedandbreakfast.eu zoekt een Front-end Webdeveloper

Wil jij werken bij de grootste bed & breakfast website van de wereld? Bedandbreakfast.eu zoekt een enthousiaste en gemotiveerde:

Front-end Webdeveloper (40 uur)

Heb jij diepgaande kennis op het gebied van HTML, CSS en Javascript en heb je passie voor het ontwikkelen van client-side functionaliteiten voor high traffic websites? Dan is dit de functie voor jou.

Wie zijn wij?
Bedandbreakfast.eu is hét platform voor wie een bed & breakfast zoekt. Het is de grootste B&B-site van de wereld met maar liefst 2,1 miljoen B&B-kamers en appartementen. De website ontvangt jaarlijks miljoenen wereldwijde bezoekers. Bedandbreakfast.eu wordt beheerd door een enthousiaste club jonge professionals in Eindhoven. Wij geloven in werkplezier, eigen initiatief en samenwerking als drijfveer voor succes.

Jouw verantwoordelijkheden
Voor het onderhouden en ontwikkelen van onze websites zoeken wij een ervaren Front-end Webdeveloper met verantwoordelijkheidsgevoel die onze huidige programmeurs en interactie ontwerper kan ondersteunen. In deze functie werk je aan het optimaliseren van onze websites, waarbij je gebruik maakt van innovatieve front-end technieken. Begrippen als pagespeed, rendering, semantiek en toegankelijkheid spreken je in het bijzonder aan.

Jouw takenpakket
Je vertaalt concepten en ontwerpen naar kwalitatief hoogwaardige HTML, CSS en JavaScript, met als doel het realiseren van geavanceerde webapplicaties voor onze websites www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfast.eu.

Jouw skills
– HBO niveau of MBO+ met relevante werkervaring
– Bekend met actuele ontwikkelingen en technieken
– Cross-browser compatible code schrijven zonde WYSIWYG programma’s
– Hardcore JavaScript programmeur
– Ervaring met JavaScript, HTML5, CSS3, XML, JQuery, AJAX, Bootstrap, PHP (object georiënteerd), MySQL, GIT en Smarty
– Ervaring met LESS/ SASS en ontwikkelen op Linux is een pre
– Je werkt nauwkeurig en je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
– Je neemt initiatief en bent flexibel en creatief
– Je bent een teamplayer en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Wij bieden
Een leuke en uitdagende functie binnen een enthousiast, jong team. Je gaat geen lange projecten aan, maar werkt juist in korte ontwikkel-cycli. Bij Bed & Breakfast Europe heerste een informele sfeer waarbinnen collega’s gemakkelijk met eigen initiatieven en ideeën komen. De communicatielijnen zijn kort en de deuren staan open. Wij werken met passie en trots aan de groei van Bedandbreakfast.eu, waarbij plezier de verbindende factor is.

– Aantal uur per week: 40 uur
– Uitstekende verdiensten en reiskostenvergoeding
– Dienstverband: vast
– Startdatum: per direct mogelijk
– Werktijden: reguliere kantooruren
– Een inspirerende werkomgeving in het monumentale voormalige luchthavengebouw van Eindhoven (anno 1935). Uitstekende ov bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid.

Kom jij ons team versterken?
Ben jij enthousiast over deze vacature én heb jij de skills die wij zoeken? Mail dan jouw cv en motivatie naar Jos Leenen (j.leenen@bedandbreakfast.eu). Wil je meer weten over deze vacature, dan kun je ons bellen op 040-7620600.

Bed & Breakfast Europe B.V.
Zandkasteel 43
5658 BE Eindhoven
www.bedandbreakfast.nl / www.bedandbreakfast.eu

Voor ons actuele vacature overzicht kijk op Bedandbreakfast.eu/vacatures

Over de auteur

Rianne van de Pas

Rianne van de Pas

Reisfanaat en gek op kleinschalige accommodaties.

Laat een reactie achter