Nieuws

Wie wordt bed & breakfast-houder bij Slot Loevestein?

B&B Slot Loevestein

Slot Loevestein zoekt een nieuwe B&B-beheerder. Iets voor jou?

Slot Loevestein zoekt een koppel dat de B&B op het kasteel, ‘Suite & Breakfast Slot Loevestein‘, wil gaan runnen. “De belangstelling voor de functie is enorm. Meer dan 400 kandidaten hebben zich aangemeld”, maakt de NOS bekend.

Dag en nacht aanwezig
Gezocht wordt naar een stel dat dag en nacht op het terrein van het kasteel in het Gelderse dorp Poederoijen wil zijn. Overdag zijn ze verantwoordelijk voor onder meer de bed & breakfast, onderhoud van apparatuur en de veiligheid op het terrein. Ze gaan wonen in een voormalige soldatenwoning.

Het vorige beheerdersechtpaar was ruim twee jaar geleden gekozen gekozen via het televisieprogramma ‘De Slag om Loevenstein’. Zij vertrokken begin dit jaar om zelf een hotel-restaurant op te zetten.

Zeven dagen per week
“We zoeken mensen die flexibel zijn  en die in het hoogseizoen zeven dagen in de week willen werken, 24 uur per dag”, zegt woordvoerder Hanneke Laroo tegen NOS. Sollicitanten moeten er rekening mee houden dat ze ‘s winters volkomen geïsoleerd kunnen raken. Het terrein kan elke winter onder water komen te staan.

Reageren op de vacature kan nog tot 31 augustus. Uiteindelijk worden er vijf tot tien stellen uitgenodigd om een paar dagen en nachten op het kasteel door te brengen. Daarna wordt de knoop doorgehakt. Zou jij het zien zitten: B&B-beheerder zijn op Slot Loevestein?

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

2 Reacties

  • Geachte meneer, mevrouw,

    We zijn benieuwd of u over vacatures beschikt voor een beheerders echtpaar.

    Momenteel beheren we een boerderij-kasteel in Noord West Spanje maar per 1 maart 2018 moeten we hiermee stoppen omdat de huidige eigenaar het landgoed verkocht heeft aan de staat. Daarom zijn we alvast aan het kijken voor een nieuwe uitdaging.

    We zien uw bericht gaarne tegemoet.

    Hoogachtend,
    Onno de Lange

    • Bedankt voor uw reactie, maar helaas beschikken wij niet over dergelijke vacatures. Wij wensen jullie veel succes met de zoektocht naar een nieuwe uitdaging, hopelijk komt er iets moois op jullie pad.

Laat een reactie achter