Televisie

Tweede reeks tv-serie Bed & Breakfast start op 1 februari

Tv-serie bed & breakfast, omroep MAX

De deelnemers van aflevering 1 van de tv-serie Bed&Breakfast op Omroep MAX.

Omroep MAX start op 1 februari om 21.25 uur op Nederland 1 met de tweede reeks van het populaire tv-programma Bed&Breakfast. Allerlei soorten bed en breakfasts komen dit seizoen voorbij, uiteenlopend van een boot, biologische boerderij en een torenkamer in een oud kasteel tot een oud treinstel en een wijnvat.

In elke aflevering van Bed&Breakfast testen de eigenaren van drie B&B’s elkaars onderneming. Is de inrichting naar hun smaak, zijn de bedden comfortabel genoeg, hoe schoon is het sanitair en hoe is het ontbijt? Ook leren we de eigenaren wat beter kennen.

Miniatuur-ezels
De eigenaren proberen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze nemen de gasten bijvoorbeeld mee voor een picknick met miniatuur-ezels, gaan forelvissen, krijgen met tuktuks een tour door Tiel en rijden met ze op een tandem naar het IJsselmeer.

Gasten bepalen wat ze betalen
De gasten betalen wat zij denken dat hun verblijf waard was. Dat mag meer of minder zijn dan de gevraagde kamerprijs. Dit is voor de eigenaren niet altijd even makkelijk, want als je bedrijf houdt in je eigen huis, wordt een minder positieve beoordeling al snel persoonlijk opgevat. Het bed & breakfast dat het hoogste percentage van de kamerprijs betaald krijgt, is die week de winnaar.

Over de auteur

Janneke

Fan van B&B's en inspireert graag anderen om de leukste B&B's te bezoeken.

Laat een reactie achter