Televisie

Deze B&B’s zijn te zien in Bed and Breakfast MAX 2023

Bedandbreakfast.nl; Deze B&B’s zijn te zien in Bed and Breakfast MAX 2023

Fans van Bed and Breakfast MAX 2023 opgelet: dit seizoen zie je weer tal van unieke B&B’s op je beeldbuis verschijnen. Wil je graag eens verblijven bij één van de deelnemers? Check dan welke B&B’s er dit jaar meedoen en reserveer snel je verblijf!

Aflevering 20 maart 2023

Deze week beginnen we in Zeeland bij moeder Diana en dochter Louise, zij hebben een B&B ondergebracht in een pand nabij de lunchzaak die ze ook runnen. Na een nachtje slapen in de mooie gastenkamers van Bed en Baguette, reizen de deelnemers door naar de volgende Zeeuwse accommodatie: Het Baken van Tholen. Deze geclassificeerde B&B van Natasja en Gerard beschikt over twee sfeervolle chalets én wellness faciliteiten. Tot slot is het de beurt aan Mechteld en Carel, zij runnen hun B&B op een oude veerpont in Dordrecht!

Aflevering 13 maart 2023

De logeerpartij van deze week gaat van start bij Joshua en Laura in Amsterdam, hier maken de B&B-eigenaren een rit in een nostalgische tram uit 1929. Na een nachtje slapen, trekt het gezelschap verder naar B&B De Tocht, waar Tineke en Herman aan het roer staan. Zij hebben hun stolpboerderij uit 1870 omgetoverd tot een sfeervolle B&B met 4 kamers. De aflevering wordt afgesloten bij Klein Knorrestein in Almere. Gastvrouw Joyce biedt hier twee duurzame tiny houses aan, die allebei voorzien zijn van een privé sauna en hottub.

Aflevering 6 maart 2023

De deelnemende B&B’s uit deze uitzending zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, waarbij Tanja en Jan uit Heemskerk het spits afbijten. Dit koppel runt een B&B én een bakkerij. De tweede overnachting vindt plaats bij Peter en Maureen van B&B de Hoffstal, gelegen in het bloemrijke dorp Sassenheim. Uiteraard wordt er een toepasselijke activiteit georganiseerd in de Bollenstreek. Elco en Arjan sluiten de aflevering af bij hun B&B, welke is ondergebracht in de korenmolen van Arkel. Hoe zullen de gasten hierop reageren?

Aflevering 27 februari 2023

Deze aflevering gaat van start bij D’n Ouwe Meuk in het Brabantse Hilvarenbeek. Deze gemoedelijke B&B is ondergebracht in een voormalige boerderij en wordt gerund door Rianne en Marcel. De volgende morgen reizen de B&B-houders naar de accommodatie van Chantal en haar schoonzus Annie in Weert. Hier overnachten de gasten boven een bruine kroeg, die wordt uitgebaat door de man van Chantal. De logeerpartij eindigt bij Ralf en Peter in Brabant; zij hebben een oude paardenstal en duiventil omgebouwd tot bijzondere gastenverblijven.

Aflevering 20 februari 2023

De Heerlijkheid Loenen is de eerste B&B die haar opwachting maakt in Bed and Breakfast MAX 2023. Inge en Carl verwelkomen hun medekandidaten op het sprookjesachtige landgoed waar hun B&B is gelegen. Na de eerste overnachting is het de beurt aan moeder Els en dochter Floor, zij runnen een B&B aan de jachthaven van Bunschoten-Spakenburg. Tot slot mogen Marion en Maarten hun medekandidaten verwelkomen bij PorcusCampus. Dit koppel heeft hun boerderij omgetoverd tot een belevingscentrum voor mens en varken.

De Heerlijkheid Loenen | Slijk-Ewijk
Vúr de Diek | Bunschoten-Spakenburg
PorcusCampus | Aarle-Rixtel

Bed and Breakfast MAX 2023

Goed om te weten: je favoriete programma van Omroep MAX wordt dit jaar op uitgezonden op maandagavond. In elke aflevering van Bed en Breakfast worden drie verschillende koppels gevolgd die elkaars B&B testen. Van schoonmaak inspecties en een uitje in de omgeving, tot het keuren van de bedden en het klaarmaken van het ontbijt. Na elke overnachting bepalen de B&B-houders wat zij hun bezoek waard vinden. De winst gaat naar het koppel met het hoogste geldbedrag. Welke B&B van dit seizoen ga jij bezoeken?

Bed and Breakfast MAX 2023
Iedere maandag | 21:30 uur | NPO1
Foto’s: MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

4 Reacties

  • Ik had vanavond naar B &B gekeken, en was eigenlijk heel benieuwd waar de B&B van Marion en Maarten, het varkensbelevings centrum. Waar dat is in welke plaats.
    Ik ben een fan van varkens, en heb een hele verzameling van varkens. In allerlei vormen, van knuffel tot porseleinen, en je kan niet zo gek bedenken wat ik allemaal heb.
    Is het mogelijk dat ik het adres kan krijgen. Want ik had het opgezocht maar kon het niet vinden.
    U zou me heel erg blij maken.

  • We zijn heel erg benieuwd naar de uitzending van maandag 20 maart. Want daarin zijn wij te zien!! Een week filmen, en daar een programma van maken in 45min. Wat word er uitgezonden en wat niet? Wij vonden het echt een geweldige ervaring!!

Laat een reactie achter