Televisie

Deze B&B’s zijn te zien in Bed and Breakfast MAX 2023

Bedandbreakfast.nl; Deze B&B’s zijn te zien in Bed and Breakfast MAX 2023

Fans van Bed and Breakfast MAX 2023 opgelet: dit seizoen zie je weer tal van unieke B&B’s op je beeldbuis verschijnen. Wil je graag eens verblijven bij één van de deelnemers? Check dan welke B&B’s er dit jaar meedoen en reserveer snel je verblijf!

Aflevering 19 juni 2023

Het seizoen van Bed and Breakfast MAX wordt spetterend afgesloten bij twee geclassificeerde B&B’s die over een zwembad beschikken. De aflevering start op de Veluwe bij Mirjam en Richard van Casa No8. Naast het zwembad zijn er twee luxe gastenverblijven met een eigen whirlpool! Daarna reizen de kandidaten door B&B de Heughte, waar Jacqueline en Harry hun voormalige stal hebben omgebouwd tot luxe B&B. Wat vinden de gasten van hun zwembad en whirlpool? Tot slot zijn Marco en Winanda van The Lake Inn aan de beurt. Hier slaapt het gezelschap aan de idyllische Nieuwkoopse plassen.

Aflevering 12 juni 2023

De logeerpartij gaat deze keer van start in Overijssel, waar de zussen Maud en Joyce hun medekandidaten verwelkomen bij hun B&B. Samen bezoeken ze een nabijgelegen kaasmakerij. De volgende dag trekt het gezelschap richting de provincie Groningen, waar het de beurt is Jeanet en Jaap. Hier overnachten de gasten in een ruim appartement dat is ondergebracht in een gerenoveerde boerderij. Tot slot slapen de deelnemers bij Albert en Johan in een zorgvuldig gerenoveerd rijksmonument, gelegen op het Groningse land.

Het Spijkerhuys | Luttenberg
B&B Bij Leentjer | Siddeburen
De Eendepoel | Sellingen

Aflevering 5 juni 2023

We beginnen deze aflevering bij Janneke en Richard. Zij runnen een B&B in een statig pand in Drenthe. Na een gezellig uitje bij een alpacaboerderij, reizen de deelnemers van deze week door naar kapster Monique en haar stagiare Naomi. Zij runnen een B&B die zich bevindt boven hun kapsalon in het Groningse Baflo. Thea en Gerrit sluiten de logeerpartij af. Op hun voormalige boerderij in Overijssel hebben zij de oude kippenschuur omgetoverd tot B&B.

Aflevering 29 mei 2023

In deze nieuwe aflevering maken weer drie leuke B&B’s hun opwachting. We beginnen deze week bij Leon en Kirsten in Hindeloopen, waar zij een B&B met wereldse themakamers runnen. Daarna reizen we door naar Steenwijk. Patrick en Rick ontvangen de medekandidaten in hun statige pand en hebben een geweldig uitje voor ze in petto. De aflevering wordt afgesloten in Hoogland. Hier runnen Angelique en Erik een landelijk gelegen B&B, waar gasten kunnen slapen in een bijzondere hooiwagen. 

Aflevering 22 mei 2023

Na een korte tussenpauze van twee maanden, gaat de nieuwe aflevering van Bed & Breakfast MAX 2023 van start bij B&B De Kapelle. Hier overnachten de gasten op steenworp afstand van de Duitse grens bij Monique en Martin. De volgende dag is het de beurt aan Karin en Mauro. Hoe zullen hun medekandidaten reageren op de gastenverblijven die zijn ondergebracht in een theater en koeienstal? De reis eindigt in Hengelo bij Harold en Kees. Zij bieden twee ruime kamers met een knipoog naar hun favoriete vakantiebestemmingen.

Aflevering 20 maart 2023

Deze week beginnen we in Zeeland bij moeder Diana en dochter Louise, zij hebben een B&B ondergebracht in een pand nabij de lunchzaak die ze ook runnen. Na een nachtje slapen in de mooie gastenkamers van Bed en Baguette, reizen de deelnemers door naar de volgende Zeeuwse accommodatie: Het Baken van Tholen. Deze geclassificeerde B&B van Natasja en Gerard beschikt over twee sfeervolle chalets én wellness faciliteiten. Tot slot is het de beurt aan Mechteld en Carel, zij runnen hun B&B op een oude veerpont in Dordrecht!

Aflevering 13 maart 2023

De logeerpartij van deze week gaat van start bij Joshua en Laura in Amsterdam, hier maken de B&B-eigenaren een rit in een nostalgische tram uit 1929. Na een nachtje slapen, trekt het gezelschap verder naar B&B De Tocht, waar Tineke en Herman aan het roer staan. Zij hebben hun stolpboerderij uit 1870 omgetoverd tot een sfeervolle B&B met 4 kamers. De aflevering wordt afgesloten bij Klein Knorrestein in Almere. Gastvrouw Joyce biedt hier twee duurzame tiny houses aan, die allebei voorzien zijn van een privé sauna en hottub.

Aflevering 6 maart 2023

De deelnemende B&B’s uit deze uitzending zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, waarbij Tanja en Jan uit Heemskerk het spits afbijten. Dit koppel runt een B&B én een bakkerij. De tweede overnachting vindt plaats bij Peter en Maureen van B&B de Hoffstal, gelegen in het bloemrijke dorp Sassenheim. Uiteraard wordt er een toepasselijke activiteit georganiseerd in de Bollenstreek. Elco en Arjan sluiten de aflevering af bij hun B&B, welke is ondergebracht in de korenmolen van Arkel. Hoe zullen de gasten hierop reageren?

Aflevering 27 februari 2023

Deze aflevering gaat van start bij D’n Ouwe Meuk in het Brabantse Hilvarenbeek. Deze gemoedelijke B&B is ondergebracht in een voormalige boerderij en wordt gerund door Rianne en Marcel. De volgende morgen reizen de B&B-houders naar de accommodatie van Chantal en haar schoonzus Annie in Weert. Hier overnachten de gasten boven een bruine kroeg, die wordt uitgebaat door de man van Chantal. De logeerpartij eindigt bij Ralf en Peter in Brabant; zij hebben een oude paardenstal en duiventil omgebouwd tot bijzondere gastenverblijven.

Aflevering 20 februari 2023

De Heerlijkheid Loenen is de eerste B&B die haar opwachting maakt in Bed and Breakfast MAX 2023. Inge en Carl verwelkomen hun medekandidaten op het sprookjesachtige landgoed waar hun B&B is gelegen. Na de eerste overnachting is het de beurt aan moeder Els en dochter Floor, zij runnen een B&B aan de jachthaven van Bunschoten-Spakenburg. Tot slot mogen Marion en Maarten hun medekandidaten verwelkomen bij PorcusCampus. Dit koppel heeft hun boerderij omgetoverd tot een belevingscentrum voor mens en varken.

De Heerlijkheid Loenen | Slijk-Ewijk
Vúr de Diek | Bunschoten-Spakenburg
PorcusCampus | Aarle-Rixtel

Bed and Breakfast MAX 2023

Goed om te weten: je favoriete programma van Omroep MAX wordt dit jaar op uitgezonden op maandagavond. In elke aflevering van Bed en Breakfast worden drie verschillende koppels gevolgd die elkaars B&B testen. Van schoonmaak inspecties en een uitje in de omgeving, tot het keuren van de bedden en het klaarmaken van het ontbijt. Na elke overnachting bepalen de B&B-houders wat zij hun bezoek waard vinden. De winst gaat naar het koppel met het hoogste geldbedrag. Welke B&B van dit seizoen ga jij bezoeken?

Bed and Breakfast MAX 2023
Iedere maandag | 21:30 uur | NPO1
Foto’s: MAX

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

4 Reacties

  • Ik had vanavond naar B &B gekeken, en was eigenlijk heel benieuwd waar de B&B van Marion en Maarten, het varkensbelevings centrum. Waar dat is in welke plaats.
    Ik ben een fan van varkens, en heb een hele verzameling van varkens. In allerlei vormen, van knuffel tot porseleinen, en je kan niet zo gek bedenken wat ik allemaal heb.
    Is het mogelijk dat ik het adres kan krijgen. Want ik had het opgezocht maar kon het niet vinden.
    U zou me heel erg blij maken.

  • We zijn heel erg benieuwd naar de uitzending van maandag 20 maart. Want daarin zijn wij te zien!! Een week filmen, en daar een programma van maken in 45min. Wat word er uitgezonden en wat niet? Wij vonden het echt een geweldige ervaring!!

Laat een reactie achter