Algemeen Televisie

Deelnemers aflevering 6 Bed & Breakfast op Omroep MAX

Villa BBB in Oosterhout in Noord-Brabant

Villa BBB in Oosterhout in Noord-Brabant heeft vier sfeervolle suites.

De tv-serie ‘Bed & Breakfast’ van Omroep MAX is alweer bijna ten einde. Op vrijdag 1 juni wordt de zesde en laatste aflevering uitgezonden. De serie was een groot succes met wekelijks tussen 750.000 en 950.000 kijkers. Dit zijn de laatste drie deelnemende koppels.

Villa BBB bed en breakfast in Oosterhout

Bed en breakfast Villa BBB in Oosterhout.

Villa BBB in Oosterhout, Brabant
Villa BBB in Oosterhout is een nieuw en stijlvol bed & breakfast in de Brabantse stad Oosterhout. De B&B wordt gerund door de nog jonge Britt Willemsen (25 jaar) en Rayette Willemsen. Gasten kunnen er in het naastgelegen sportcentrum deelnemen aan een workshop yoga, body balance en pilateslessen. Daarnaast organiseert Villa BBB schilderworkshops. Villa BBB heeft vier mooie suites, elk in een eigen stijl.

Bed & breakfast De Tuinkamer in ‘s-Gravenzande in Zuid-Holland

B&B De Tuinkamer in 's-Gravenzande

Bed & breakfast De Tuinkamer

Bed & Breakfast De Tuinkamer in ‘s-Gravenzande wordt gerund door Oege Reinhard en Ruud van der Burg. De B&B heeft twee ruime gastenkamers. In de tuinkamers van twee aan elkaar grenzende woonhuizen serveren Oege en Ruud het ontbijt. Ook geven ze er kooklessen en -workshops. De Tuinkamer is geclassificeerd met twee tulpen. Lees hier het interview met Oege Reinhard over zijn ervaringen tijdens de opnames van het tv-programma van Omroep MAX.

B&B Overleekerhoeve in Monnickendam

Bed & Breakfast Overleekerhoeve, Omroep MAX

De Overleekerhoeve in Monnickendam in Noord-Holland
Bed & Breakfast De Overleekerhoeve in Monnickendam ligt op vijftien kilometer van Amsterdam, middenin het Waterlandse veenweidegebied. In de karakteristieke langhuisboerderij hebben Jannie en Simon Sant vier gastenappartementen en twee gastenkamers ingericht. Bijzonder is de boerenhuiskamer. Vanuit de grote ramen kijk je recht de stal in met vijftig melkkoeien en kalfjes!

MAX, ‘Bed & Breakfast’
Vrijdag 1 juni 2012, 21.33 uur, Ned 1
Meer dan 4.400 bed en breakfasts in Nederland vind je op Bedandbreakfast.nl >>

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

2 Reacties

  • Jammer dat deze afleveringen al zijn afgelopen.
    Ik hoop dat er meer volgen, maar dsn wel net zoals
    in de Engelse variant de koppels elkaar pas achteraf
    de bedragen overhandigen! Nu wordt het soms
    nl wel erg berekenend gewaardeerd.

  • Wat heb ik genoten van deze serie! Ben ook teleurgesteld dat ik nu naar voetbal moet kijken op Nederland 1, de uitzendingen zijn op! Ben het wel eens met Marja, af en toe wat te lief en berekenend. Ik hoop in ieder geval op meer en vond het een superprogramma.

Laat een reactie achter