Algemeen Televisie

Special Bed & Breakfast op MAX: aflevering 5 tot en met 8

Bed & Breakfast Special

Het tweede seizoen van Bed & Breakfast van Omroep MAX is bijna afgelopen. Reden voor een special over de afleveringen 5 tot en met 8. Lees interviews met deelnemers, bekijk foto’s van de B&B’s en vind gemiste afleveringen in deze laatste Bed & Breakfast Special.

OmroepMAX8Deelnemers aflevering 8 Bed & Breakfast op MAX
Vrijdag wordt de achtste uitzending van ‘Bed & Breakfast’ op Omroep MAX uitgezonden. Benieuwd wie er meedoen in alweer de laatste aflevering? Bedandbreakfast.nl stelt de B&B’s aan je voor. Lees verder ?

 

Omroep MAX

Toproom B&B wint aflevering 7: uitzending gemist
Hoe geef je invulling aan het fenomeen ‘B&B?’ Dat is voor iedereen anders en dit was afgelopen vrijdag goed te zien in de tv-serie Bed & Breakfast op MAX. De winst ging naar Toproom B&B. Lees verder ?

 

Theepottenmuseum

Interview met B&B De Strandhoeve, aflevering 7
Het blijft nog even gissen naar de zevende aflevering van ’Bed & Breakfast’. Om vast een idee te krijgen, interviewt Bedandbreakfast.nl Jan Sweere van Bed & Breakfast De Strandhoeve. Lees verder ?

 

OmroepMAX7Deelnemers aflevering 7 van Bed & Breakfast
We kijken iedere week weer reikhalzend naar ‘Bed & Breakfast’ uit! De zevende aflevering wordt vrijdag 12 april uitgezonden op MAX. Welke B&B’s doen er deze keer mee? Lees verder ?

 

Omroep MAX

B&B Hoeve Isola Bella wint aflevering 6: uitzending gemist
Gezelligheid kent geen tijd! De zesde aflevering stond in het teken van veel lol en plezier. De amicale Robert heeft met zijn B&B De Ouwe Beer 102% boven de vraagprijs ontvangen. Lees verder ?

 

Omroep MAX

Interview met de Alkmaarse Bed and Breakfast
Een bed en breakfast in een oude orgelfabriek, de Kaasmarkt op honderd meter afstand en een haventje voor de deur. Genoeg redenen voor deelname aan het tv-programma Bed & Breakfast. Lees verder ?

 

OmroepMAX6Deelnemers aflevering 6 van Bed & Breakfast
Ben jij ook zo nieuwsgierig welke B&B’s hun opwachting maken in ‘Bed & Breakfast’ van Omroep MAX? Bedandbreakfast.nl zet de deelnemende B&B’s uit de zesde aflevering vast voor jou op een rij. Lees verder ?

 

Omroep MAX5B&B Museum Lammert Boerma wint aflevering 5: uitzending gemist
De tv-serie ‘Bed & Breakfast’ van MAX blijft populair! Meer dan een miljoen mensen zagen afgelopen vrijdag hoe Lammert en Janke van B&B Museum Lammert Boerma er met de winst vandoor gingen. Lees verder ?

 

Omroep MAX5Interview met B&B Museum Lammert Boerma 
We hebben er even op moeten wachten, maar vrijdag is de vijfde aflevering van Bed & Breakfast op MAX te zien. Bedandbreakfast.nl sprak met Lammert en Janke Boerma van B&B Museum Lammert Boerma. Lees verder ?

 

Bed & Breakfast van Omroep MAX weer van start!
Eindelijk! Bed & Breakfast van MAX is na een maand afwezigheid weer terug op de buis. Bedandbreakfast.nl stelt de koppels uit aflevering 5 alvast aan je voor. Lees verder ?


Lees ook:
Special Bed & Breakfast over aflevering 1 tot en met 4, tweede seizoen.

Over de auteur

Bedandbreakfast.nl

Bedandbreakfast.nl is onderdeel van Bedandbreakfast.eu: dé B&B-specialist wereldwijd met 4 miljoen B&B kamers en appartementen.

3 Reacties

  • Het is een superleuke serie en ik vind het van lef getuigen dat mensen zich hiervoor aanmelden, complimenten! Ik ben mn blij dat er ook B&B’s aan mee doen zoals B&B volgens mij bedoeld is. We moeten niet doorslaan richting kamerprijzen van over de 200 euro. Alternatieve slaapplekken bij gastvrije mensen, een schone kamer met een goed ontbijt voor een betaalbare prijs, daar gaat het om volgens mij. Laten we geen luxe hotelletjes worden, daar zijn er genoeg van. Dat “echte” B&B’s ook kunnen winnen, vind ik dus goed voor de sector en welverdiend.

  • Leuke serie. Wat mij betreft zou ik wat meer willen zien van het ontbijt. Wat wordt er geserveerd, waar wordt er ingekocht, is er variatie genoeg etc.
    Ook lijkt het mij eerlijker om B&B’s te vergelijken die qua prijs ongeveer hetzelfde rekenen. Je geeft immers sneller een fooi als de prijs maar 55 euro is dan wanneer je 100 euro voor een kamer moet betalen.
    Bij de beoordeling vind ik het jammer dat de deelnemers niet wat ‘zakelijker’ zijn. De uitspraak; “jullie zijn zulke aardige mensen” hoor ik net iets te vaak.

Laat een reactie achter