Televisie

Deelnemers aflevering 7 van tv-serie Bed en Breakfast op MAX

tv gids

De deelnemers van aflevering 7 van Bed & Breakfast. Foto: Omroep MAX

We kijken iedere week weer reikhalzend naar ‘Bed & Breakfast’ uit! De zevende aflevering van de populaire tv-serie wordt vrijdag 12 april uitgezonden op Omroep MAX. Welke B&B’s doen er deze keer mee? Bedandbreakfast.nl zocht het vast voor je uit!

Nationaal Park Weerribben Wieden

B&B De Strandhoeve ligt op het voormalige Zuiderzeestrand.

Bed en Breakfast De Strandhoeve
Jan en Annet Sweere runnen hun B&B De Strandhoeve in het Overijsselse Baarlo. Het lijkt een opmerkelijke naam voor een bed en breakfast op het vaste land, ware het niet dat hun prachtig verbouwde boerderij op het voormalige Zuiderzeestrand ligt. Jan en Annet garanderen kwaliteit, rust en gastvrijheid. Met maar liefst zeven themakamers zit er altijd wel één bij waarin je jezelf thuis voelt. Ga wandelen, fietsen of kanoën in het Nationaal Park Weerribben-Wieden, er is hier voor iedereen wat te beleven.

Theepottenmuseum

Kijk je ogen uit bij B&B Logeren tussen kunst en kitsch.

Bed and breakfast Logeren tussen kunst en kitsch
Fans en geïnteresseerden van het gelijknamige tv-programma kunnen in B&B Logeren tussen kunst en kitsch terecht voor een bijzondere overnachting. Sinds januari 2007 zijn Frits en Saskia Lavell hun B&B gestart naast hun atelier en theepottenmuseum in Weert. De kunst staat voor de glasgravures en objecten gemaakt door Saskia, de kitsch staat voor de enorme verzameling theepotten. Met natuurgebied De Krang binnen handbereik is dit een mooie uitvalsbasis voor fietsers, wandelaars en dus ook kunst- en kitsch-liefhebbers!

Bosgebied

Kom tot rust in een bosrijke omgeving bij Toproom B&B.

Toproom B&B
In de bosrijke omgeving van Wageningen-Hoog hebben Jaap en Margaret Schokker hun bed en breakfast gerealiseerd. De naam van de B&B komt voort uit het feit dat je als gast op de bovenverdieping slaapt: Toproom. Hoewel je middenin het bos zit, kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld te gaan winkelen, eten of te gaan zwemmen in Bennekom of Wageningen. Kortom; natuurliefhebbers én shoppers kunnen hier terecht voor een gezellig weekendje weg!

MAX, ‘Bed & Breakfast’
Vrijdag 12 april 21:30 uur, Nederland 1

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter