B&B Aanraders

5 Unieke B&B’s voor een Romantisch Uitje

Van een luxe loft in Zuid-Holland, tot een schattig tiny house in de Achterhoek; er zijn volop adressen waar je terecht kunt voor een romantisch uitje. Ontdek vijf prachtige B&B’s die ideaal zijn voor jullie jubileum, huwelijksdag of Valentijn!

Klein Soestdijk – Veenhuizen

Bij Klein Soestdijk waan je je al snel in koninklijke sferen, een prachtige plek voor een romantisch uitje in Drenthe. Dit statige pand is in 1859 gebouwd voor de hoofddirecteur van de gevangenissen in Veenhuizen, maar is sinds enkele jaren omgetoverd tot een fraaie B&B. Er zijn vier verschillende kamers en het ontbijt wordt ‘s morgens geserveerd in de tuinkamer. Dwaal daarna rond door de parkachtige tuin, bezoek het Gevangenismuseum, ga op zoek naar hunebedden in de natuur of laat je verrassen door de stad Assen.

Klein Soestdijk

Lodge & Loft – Sassenheim

Wat denk je van een romantisch en stijlvol verblijf in de Bollenstreek, met uitzicht op de ruïne van Kasteel Teylingen? Dan ben je bij Lodge & Loft aan het juiste adres. Hier kun je kiezen uit twee luxe gastenverblijven die allebei zijn voorzien van een eigen sauna. Ideaal nadat je de hele dag op bent geweest en toe bent aan ontspanning. Deze B&B is namelijk gunstig gelegen ten opzichte van de tulpenvelden, zee en tal van bezienswaardigheden. Leuk: bij de B&B kun je ook een sloep huren voor een mooie vaartocht richting de Kagerplassen.

Lodge & Loft

B&B it túnhûs – Achlum

Als je kiest voor B&B it túnhûs, kun je rekenen op een extra bijzonder verblijf in Friesland. Bij deze schitterende accommodatie zijn binnen en buiten bijna naadloos met elkaar verbonden, dankzij de vele raampartijen. Zo kun je optimaal genieten van de bloemrijke privé tuin met mooie vergezichten. De B&B beschikt ook over een gezellige haard, waarvoor je ‘s avonds met een goed glas wijn kunt proosten op de liefde! Bovendien liggen de historische Friese steden Franeker en Harlingen op steenworp afstand.

B&B it túnhûs

Tiny Huusken – Winterswijk

Ga op ontdekkingstocht door het betoverende coulisselandschap van de Achterhoek en overnacht in jullie ‘eigen’ Tiny Huusken. Dit schattige huisje is klein maar erg fijn, want je vindt er alles wat je nodig hebt voor een fantastisch verblijf. Zo is er onder meer een eigen woonkamer, kookgelegenheid en privé badkamer. Slapen doe je op de knusse vide, hoe romantisch is dat? Na een nachtje slapen wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd, waarna je een bezoek kunt brengen aan de idyllische vestingstad Groenlo.

Tiny Huusken

Cassehof – Ospel

Voor een romantisch uitje zit je in Limburg altijd goed, zeker als je kiest voor een landelijk verblijf bij Bed and Breakfast Cassehof. Je overnacht hier in het achterhuis van een schitterende woonboerderij, gelegen aan Nationaal Park De Groote Peel. Een fijne uitvalsbasis voor mooie wandelingen. De B&B is ruim opgezet en bestaat uit één gastenverblijf dat van alle gemakken is voorzien, waaronder een privé tuin en eigen keuken. Handig dus voor de bereiding van een heerlijk diner voor je lief!

Bed & Breakfast Cassehof

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Verzamelt graag herinneringen op bijzondere bestemmingen. Heeft een grote passie voor reizen en overnacht dan het liefst bij unieke B&B’s: zijn beste tips deelt hij op deze blog.

Laat een reactie achter