B&B te koop

3 nieuwe B&B’s in de verkoop

Bedandbreakfast.nl; 3 nieuwe B&B’s in de verkoop

Je droomt er misschien weleens van; een prachtig pand met veel ruimte, waar je een B&B kunt runnen. Of ben je als B&B-eigenaar op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wellicht is één van onderstaande pareltjes iets voor jou!

Beeld © Funda

Hemeltjelief bij Caro – Groningen

Je herkent deze B&B misschien wel; Hemeltjelief bij Caro was dit jaar namelijk genomineerd voor de titel ‘Beste B&B van Nederland’. Dit statige woonhuis met de naastgelegen B&B zijn gelegen in het charmante dorpje Ezinge, dat op steenworp afstand van Groningen ligt. De oude schuur is door de huidige eigenaren compleet verbouwd en omgetoverd tot een bijzondere B&B met een Franse touch, waar je je ogen uitkijkt. Is het leven op het Groningse platteland iets voor jou? Pak je kans, want deze 5-tulpen B&B staat te koop!

  • Status: Verkocht

Beeld © Funda

B&B Zonnevlinder – Noord-Holland

In het Noord-Hollandse Warmenhuizen staat B&B Zonnevlinder te koop. Deze ruime en erg moderne woonboerderij met aangrenzende B&B ligt midden in het dorp, waardoor diverse voorzieningen op fietsafstand zijn. Hoewel deze woning een centrale ligging heeft, heb je veel privacy en enorm veel ruimte in zowel het huis als de tuin. De B&B is gevestigd in de voormalige hooischuur en hier kunnen vijf gasten overnachten. Een prachtige kans wanneer je op zoek bent naar een ruime woning en je graag een mooie B&B wil overnemen!

  • Status: Verkocht

Beeld © Funda

Husterheide – Friesland

Altijd al gefantaseerd over het leven in een woonboerderij, omringd door prachtige groene weilanden? In Noardburgum staat een mooi exemplaar te koop met een geweldig uitzicht! Naast de woonboerderij staat er ook een gemoderniseerde schuur op het erf, waar B&B Husterheide zich bevindt. Deze goedlopende 4-tulpen B&B beschikt over een ruim en sfeervol appartement voor twee personen en is van alle gemakken voorzien.

  • Status: Verkocht

B&B te Koop

Heb je interesse in één van de bovenstaande B&B’s, dan kun je met de betreffende makelaar een afspraak inplannen voor een bezichtiging. Staat de accommodatie van jouw dromen er niet tussen of staat je eigen B&B te koop? Neem dan contact met ons op. Er staan diverse B&B’s in de (stille) verkoop en in verschillende prijsklassen, die we graag matchen met een potentiële nieuwe eigenaar. In welk deel van Nederland zou jij een B&B willen overnemen? Laat het ons gerust weten!

Neem contact met ons op!

Deel dit artikel:

Over de auteur

Eelke Berkvens

Manager Customer Service bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter