B&B te koop

B&B te Koop: welke B&B wil jij overnemen?

Bedandbreakfast.nl; B&B te Koop: welke B&B wil jij overnemen?

Droom je ervan om een Bed and Breakfast te starten? Of heb je jarenlang ervaring in de branche en staat je eigen B&B te koop, zodat je een nieuw avontuur kunt aangaan in Nederland? Wie weet is één van deze te koop staande B&B’s wel iets voor jou!

Beeld © Funda

Logement №5 – Drenthe

Midden in de historische Paleizenbuurt van Assen, staat nu een parel van een B&B te koop; Logement №5. Deze B&B met vijf tulpen is ondergebracht in een monumentaal pand en beschikt over drie luxe suites. De gastenverblijven zijn ruim van opzet en beschikken onder meer over een eigen entree, kitchenette en privé whirlpool. Bovendien is deze accommodatie verkozen tot Beste B&B van Nederland 2017. Het herenhuis is met veel oog voor detail gerenoveerd, zowel de suites als de privé vertrekken lijken zó uit een woonmagazine te komen!

  • Status: Verkocht

Beeld © Funda

B&B De Bloesemgaard – Gelderland

Als je meer een type bent voor het platteland, dan is een overname van B&B De Bloesemgaard misschien wel iets voor jou. Deze accommodatie ligt op een prachtige plek in de Betuwe en is heel toepasselijk voorzien van een hoogstamboomgaard met oude fruitbomen. Als toekomstige eigenaar woon je zelf in het voorhuis. De B&B ligt in het achterhuis van de gerenoveerde woonboerderij en beschikt over drie gastenkamers. De voormalige deel is omgetoverd tot een sfeervolle gemeenschappelijke ruimte met open keuken.

  • Status: Verkocht

Beeld © Funda

B&B Op Den Beeck – Noord-Brabant

Palmbomen, een groot buitenzwembad, twee wellness suites en een gigantische woning mét een bioscoop… Op Den Beeck is de ideale B&B voor liefhebbers van weelde en luxe. Deze B&B was vorig jaar nog te zien in het tv-programma Bed & Breakfast en beschikt over twee ruime gastenverblijven, waarvan één is ondergebracht in het poolhouse. Extra handig is de ondergrondse verbinding tussen het poolhouse en het souterrain van het woonhuis, waar de ontbijtruimte, bioscoop en de tweede gastenkamer zijn gevestigd.

  • Status: Verkocht

B&B te Koop

Heb je interesse in één van de bovenstaande B&B’s, dan kun je met de betreffende makelaar een afspraak inplannen voor een bezichtiging. Staat de accommodatie van jouw dromen er niet tussen of staat je eigen B&B te koop? Neem dan contact met ons op. Er staan diverse B&B’s in de (stille) verkoop en in verschillende prijsklassen, die we graag matchen met een potentiële nieuwe eigenaar. In welk deel van Nederland zou jij een B&B willen overnemen? Laat het ons gerust weten!

Contact Bedandbreakfast.nl

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter