B&B te koop

Succesvolle B&B’s te koop: grijp je kans

Oriënteer jij je op het starten van een eigen Bed and Breakfast? Of run je al een B&B, maar ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Er zijn tal van succesvolle B&B’s te koop die misschien wel aansluiten bij jouw wensen en plannen. Bekijk snel een selectie!

Beeld © Funda

De Bijenberg – Overijssel

Er zijn veel mooie B&B’s te koop, maar de kans om een van de beste B&B’s over te nemen is uniek! De Bijenberg ligt op een idyllisch landgoed in Dedemsvaart en won in 2023 de eretitel “Beste B&B van Nederland”. Deze succesvolle B&B beschikt onder meer over drie luxe appartementen, een buitenkeuken, diverse wellness voorzieningen en een gym. Het woonhuis – een fantastische woonboerderij met energielabel A – is vrijstaand en losgekoppeld van de gastenverblijven, waardoor er een goede balans is tussen werk en privé.

Beeld © Funda

Unia Zathe – Friesland

Heb je altijd al gedroomd over het runnen van een B&B in een monumentaal pand? Dan is deze kop-hals-rompboerderij wellicht iets voor jou. Unia Zathe ligt in het authentieke terpdorpje Ee, op korte afstand van de Waddenzee en het Nationaal Park Lauwersmeer. De voormalige boerderij is verbouwd en beschikt over twee fraaie gastenkamers en twee appartementen. Daarbij zijn er nog veel originele details bewaard gebleven, zoals de houten gebinten. Kortom: de ideale woon- en werkplek voor liefhebbers van het landelijke leven!

Beeld © Funda

De Hamsche Kuul – Gelderland

Op de mooiste plekken staan B&B’s te koop, maar het is ook slim om alvast rekening te houden met je beoogde doelgroep. Zo is De Hamsche Kuul gunstig gelegen aan het Pieterpad in Millingen aan de Rijn, waardoor het een aantrekkelijke accommodatie is voor wandelaars. Deze gerenoveerde boerenvilla uit 1920 biedt vijf verschillende gastenkamers met privé sanitair. Daarbij is één kamer op de begane grond ook geschikt voor rolstoelgebruikers. Word jij de nieuwe eigenaar van deze succesvolle Bed and Breakfast?

B&B’s te Koop

Ben je geïnteresseerd in één van de bovenstaande accommodaties? Neem dan contact op met de betreffende makelaar voor een bezichtiging. Staat de B&B van je dromen er niet tussen of staat je eigen B&B te koop? Neem dan contact met ons op. Er staan diverse B&B’s in de (stille) verkoop en in verschillende prijsklassen, die we graag matchen met een potentiële nieuwe eigenaar. Laat het ons gerust weten in welk deel van Nederland jij een B&B zou willen overnemen!

Contact Bedandbreakfast.nl

Deel dit artikel:

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter