Marketing & Promotie

B&B promotie: bed & breakfast promoten op Bedandbreakfast.nl

B&B Promotie

Een vermelding op Bedandbreakfast.nl, dé B&B-promotiesite van Nederland, is de eerste stap om je bed & breakfast bekendheid te geven

Het is cruciaal om je bed & breakfast te promoten op internet. De snelste en eenvoudigste manier om je B&B goed vindbaar te maken, is door je aan te melden op Nederlands bekendste website voor B&B-promotie: Bedandbreakfast.nl. Je bed en breakfast staat in een paar stappen op de site.

Promotie_bed and_breakfast_B&B promoten op internet
Maar liefst 73% van de Nederlanders maakt gebruik van vergelijkingswebsites. Zorg daarom in ieder geval dat je een vermelding hebt op een promotiewebsite voor bed & breakfasts. Deze sites nemen informatie over je bed and breakfast op in hun bestand en bieden diverse functionaliteiten voor jou en potentiële gasten. De grootste en best bezochte B&B-promotiesite van Nederland is Bedandbreakfast.nl.

Toppositie in Google
Bedandbreakfast.nl bevat ruim 15.000 kamers en appartementen in Nederland en ontvangt honderdduizenden unieke bezoekers per maand. Bedandbreakfast.nl heeft dankzij zijn bekendheid een grote ‘autoriteit’ en verschijnt daardoor hoog in de zoekresultaten van Google. Door je hier te promoten met een eigen pagina, profiteer je mee van die bekendheid zonder zelf te hoeven investeren in bijvoorbeeld Search Engine Optimalisation (SEO) en linkbuilding.

Reserveringssysteem voor bed & breakfast
Bedandbreakfast.nl is opgezet in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans. Je kunt kiezen uit een standaard en een uitgebreide vermelding. In beide gevallen kun je uitgebreide informatie en veel foto’s plaatsen voor een optimale promotie. Ook krijg je de beschikking over het handige reserveringssysteem met beschikbaarheidskalender van Bedandbreakfast.nl.

B&B reserveringssysteem

Als je een vermelding neemt op Bedandbreakfast.nl, kun je direct het B&B-reserveringssysteem gebruiken.

Eigen B&B-website promoten
Kies je voor een uitgebreide vermelding, dan kun je een link naar je eigen website op Bedandbreakfast.nl plaatsen en verschijnt je B&B hoger in de zoekresultaten. Je presentatie wordt uitgebreid met Google Street View en je hebt de mogelijkheid om een Virtuele Google Tour en filmpjes van je B&B te plaatsen. Bovendien kun je dan de beschikbaarheidskalender van Bedandbreakfast.nl koppelen met andere kalenders met het I-calformaat. Aanmelden voor promotie kan eenvoudig via www.bedandbreakfast.nl/aanmelden.

Wereldwijde promotie via Bedandbreakfast.eu
Lijkt het je leuk om veel gasten uit het buitenland te ontvangen? Dan is het een goed idee om je bed & breakfast aan te melden op Bedandbreakfast.eu. Dit is de grootste Europese B&B-website met bijna een miljoen kamers en appartementen wereldwijd. De website is opgezet in zes talen: Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans en Spaans.

Ook op Bedandbreakfast.eu kun je kiezen uit een gratis en een betaalde vermelding om je bed and breakfast te promoten. Bedandbreakfast.eu wordt, net als Bedandbreakfast.nl, beheerd door Bed & Breakfast Europe B.V. Meer informatie en aanmelden op Bedandbreakfast.eu >>

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter