Algemeen Televisie

B&B’s uit Bed en Breakfast Omroep MAX: aflevering 5

Jouw weekend begint natuurlijk met een nieuwe aflevering van Bed en Breakfast! Houd je vast, want het belooft een uitzending te worden met bijzondere B&B’s en eigenaren… Wij van Bedandbreakfast.nl kijken er in ieder geval weer naar uit, jij ook?

Omroep MAX

Catrien ontvangt haar medekandidaten uit Bed & Breakfast in Spakenburgse klederdracht.

Bijzondere B&B’s bij Omroep MAX
In aflevering 5 van Bed en Breakfast maken we als eerst kennis met Catrien, zij runt een authentieke B&B in Spakenburg. Dit dorpje in de provincie Utrecht was van oudsher een vissersplaats aan de voormalige Zuiderzee en dat is nog steeds terug te zien in het dagelijkse leven. Zo ontvangt Catrien haar gasten in traditionele klederdracht!

Omroep MAX

Bij B&B De Vier Jaargetijden geniet je elk seizoen van de natuur en al haar charmes. Eigenaren Brigita en Henk delen dit graag met hun gasten.

B&B De 4 Jaargetijden
Na het bezoek aan Spakenburg, reist het gezelschap af naar het Overijsselse Ommen. Hier runnen Henk en Brigitta B&B De 4 Jaargetijden: dit rietgedekte landhuis heeft de vorm van een vlinder en ligt direct aan een oude rivierarm van de Regge. Gasten kunnen volop genieten van de natuur het uitzicht over de weilanden. Daarnaast kun je ervoor kiezen om deel te nemen aan een zangworkshop. Uiteraard worden de kandidaten uit Bed & Breakfast ook uitgenodigd om mee te zingen, hoe zal dat klinken?

Noordoostpolder

Rolina en Paul van B&B het Tijdelijk Verblijf in Flevoland.

B&B Flevoland
De aflevering eindigt in Flevoland, de jongste provincie van Nederland. Paul en Rolina van B&B Het Tijdelijk Verblijf, mogen als laatste een poging doen om tot ‘Beste B&B’ te worden uitgekozen. De accommodatie ligt aan de LF20 Flevoroute, langs het grootste windmolen park van Nederland en de gastenkamers zijn geheel in de sfeer van de jaren 70. Als activiteit gaan de deelnemers voor elkaar koken.

Omroep MAX

Schitterend uitzicht vanaf B&B De Vier Jaargetijden.

Bed and breakfast boeken
Wil jij ook eens verblijven bij een bed en breakfast van Omroep MAX of een andere B&B in Nederland? Het aanbod van deze kleinschalige accommodaties is groot en de onderlinge verschillen zijn enorm. Er is dus altijd een B&B te vinden die bij je past: van statige monumenten en landelijke woonboerderijen, tot heuse woonboten en knusse bakhuisjes. Jouw ideale B&B vind je via Bedandbreakfast.nl en je boekt rechtstreeks bij de B&B-eigenaar, zonder reserveringskosten! Direct naar Bedandbreakfast.nl >>

Aflevering 5 van Bed & Breakfast wordt vrijdag 18 maart uitgezonden om 21:30 uur op NPO 1. Foto’s deelnemers: Omroep MAX

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter