Bed and Breakfast Flevoland

    19 B&B's in Flevoland, Nederland

    Bed and Breakfast Flevoland

    Hou je van rust en ruimte, dan is een overnachting in een B&B van Bed and Breakfast Flevoland een aanrader. Het is de jongste provincie van Nederland, ontstaan door drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. De Noordoostpolder, Oostelijk Flevoland en Zuidelijk Flevoland waren het resultaat. In Flevoland vind je volop natuur en mogelijkheden om te recreëren op en aan het water.

    De wind door je haren op het water

    Flevoland is een paradijs voor waterrecreanten. Op het IJsselmeer, Veluwemeer en Markermeer kun je er heerlijk op uit trekken met een boot. Leg eens aan in de haven van het Gelderse Elburg of bij het gezellige vissersplaatsje Urk. Langs de meren in Flevoland zijn veel stranden waar je kunt zonnen of uitwaaien, bijvoorbeeld in Biddinghuizen, Zeewolde, Dronten of Marknesse. Op het Almeerderstrand in Almere is het heerlijk genieten van een drankje en muziek in één van de hippe strandtenten. In al deze plaatsen heeft Bed and Breakfast Flevoland prachtige accommodaties.

    Fietsen en wandelen in Flevoland

    Op het eerste gezicht zou je het niet zeggen, maar Flevoland heeft een afwisselend landschap. Je kunt er prachtig fietsen en wandelen door de uitgestrekte polderlandschappen. De Oostvaardersplassen bestaan voornamelijk uit water en moeras. Een attractie in het voorjaar zijn de uitgestrekte kleurrijke bloembollenvelden met tulpen, gladiolen en lelies. Zeker een bezoek waard! Bij veel BenB’s van Bed and Breakfast Flevoland kun je fietsen huren, zodat je de mooie provincie gemakkelijk kunt verkennen.

    Van alles te doen in Flevoland

    Flevoland saai? Helemaal niet! In Flevoland is voor jong en oud van alles te beleven! Breng eens een bezoek aan Luchtvaart-themapark Aviodrome in Lelystad of attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen. In Batavia Stad, bij Lelystad, vind je alle grote merken op het gebied van mode en trends. Op de Bataviawerf is ook van alles te zien. Zo worden er schepen uit de VOC-tijd gereconstrueerd en kun je verschillende musea bezoeken. Na een drukke dag is het heerlijk bijkomen in je B&B van Bed and Breakfast Flevoland.

    Flevoland: provincie met contrasten

    Zoals je ziet is er in Flevoland van alles te beleven. De provincie heeft een moderne uitstraling. Omdat het de jongste provincie van Nederland is, zijn er veel moderne gebouwen. Op de Bataviawerf bij Lelystad herleven echter de tijden van weleer. Bed and Breakfast Flevoland heeft altijd een passende sfeervolle B&B.