Bed and Breakfast Maastricht

  121 B&B's in en nabij Maastricht, Limburg, Nederland

  B&B Maastricht

  Helemaal in het zuiden, midden in het mooie heuvellandschap ligt de prachtige hoofdstad van Limburg: Maastricht. Maak kennis met de bekende pleinen, de historische basilieken, de leuke terrasjes en de diversiteit van winkels en boetiekjes. Bekijk snel ons aanbod, Bed and Breakfast Maastricht is dé place to be. Boek jouw weekendje weg, stedentrip, of vakantie en verblijf in een van onze B&B’s!

  't Vrijthof, het hart van de stad

  Laat je meenemen naar het trots van het zuiden; het Vrijthof. Volgens veel Maastrichtenaren het culturele hart van de regio waar met carnaval wordt gefeest, er elke zomer wordt genoten van concerten van Andre Riéu en daarnaast dé plek voor bourgondisch genot. Houd het persoonlijk, laat je inspireren door de locals en maak kennis met de voordelen van de BnB’s op Bed and Breakfast Maastricht!

  Bruisend shoppen in het centrum

  De wijken van de stad kenmerken zich in het diverse aanbod van winkels. Zo zijn er talloze bekende (mode)merken in de binnenstad, boetiekjes in het oude stadsdeel Wyck maar ook exclusieve winkels in de idyllische gebouwen van het Stokstraatkwartier. Daarnaast word je verrast door de vele beelden, gevelstenen en basilieken die tussen het winkelen door zeker opvallen.

  Eeuwenoude stad, rijke geschiedenis

  Combineer een bezoek aan deze eeuwenoude plaats en boek een uniek verblijf via Bed and Breakfast Maastricht.  Het stadscentrum heeft veel kenmerken van vroeger waar Bed en Breakfast eigenaren je veel over kunnen vertellen. Zo zijn er veel oude basilieken, is er een stadsmuur uit de vroege 13e eeuw en zijn er talloze beelden en gevelstenen in de binnenstad.

  Fort Sint Pieter

  Wil je de mysterieuze wereld onder Fort Sint Pieter ontdekken? Durf jij in de donkere grotten om de geheimen van ‘The Underground’ te ontrafelen? Dat kan in combinatie met een verblijf in een BnB. Maastricht en zijn verhaal, de gidsen van Fort Sint nemen je mee in boeiende anekdotes.[^h4]Meest complete B&B overzicht Op de pagina Bed and Breakfast Maastricht vind je alle B&B accommodaties die er in de omgeving beschikbaar zijn. Zie je nog mogelijkheden tot verbetering? Laat het ons weten!