Marketing & Promotie

Laat je Bed & Breakfast stralen in een vlogvideo

Je wilt je toekomstige gasten een goed beeld van je accommodatie geven: laten zien hoe mooi de omgeving is, vertellen wat er zo uniek is aan jouw B&B. Dat kan je doen met foto’s en mooie teksten. Maar je kunt het ook doen met een sfeervolle video van VlogWise.

Hip and happening: vloggen
Vloggen wordt steeds populairder, maar wat is het precies? Een vlog is eigenlijk een blog in videovorm; een perfecte manier om je B&B op creatieve wijze onder de aandacht te brengen bij potentiële gasten. Ben je niet zo technisch aangelegd? Geen probleem: VlogWise neemt het hele productieproces op zich, van intake tot oplevering van de video.

Hoe het werkt
Om een goede impressie van jou en je B&B te krijgen, komt het team van VlogWise eerst op kennismakingsgesprek. Op basis van het gesprek ontwikkelt het team van VlogWise een concept, wat wordt uitgewerkt in een kort en bondig script. Na de opnames ontvang je de vlog op een usb-stick en word je geholpen met een goede online publicatie.

Korting op vlogvideo
Wil jij jouw Bed and Breakfast laten stralen in een vlogvideo, die je vervolgens kunt inzetten op je eigen kanalen? Als abonnee van Bedandbreakfast.nl ontvang je maar liefst € 100,- korting op een vlogvideo van VlogWise. Bekijk de aanbieding in de eigenarenservice >>

Deel dit artikel:

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter