Financiële zaken

Bedandbreakfastverzekering.nl: alle B&B-verzekeringen op een rij

Bedandbreakfastverzekering.nl

Hoe goed je de zaken in je B&B ook voor elkaar hebt, je moet er toch rekening mee houden dat er iets mis kan gaan. Bijvoorbeeld wanneer een gast zich bezeert en een schadeclaim indient. Speciaal voor B&B-eigenaren met een vermelding op Bedandbreakfast.nl is er het collectief arrangement ‘Verzekeringspakket B&B’.

Zakelijke verzekeringen naast particuliere verzekeringen
Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het runnen van een bed & breakfast, maar het afsluiten van een zakelijke verzekering is absoluut nodig. Ook al handel je niet bedrijfsmatig en ben je niet ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, toch ziet een verzekeraar je B&B als zakelijk handelen. Wanneer er schade wordt toegebracht aan je B&B, wordt deze dan ook niet gedekt door je particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Hiervoor heb je zakelijke verzekeringen nodig.

Collectief B&B-arrangement ‘Verzekeringspakket B&B’
Voor B&B-eigenaren met een vermelding op Bedandbreakfast.nl is er het collectief arrangement ‘Verzekeringspakket B&B’. Dit gebeurt in samenwerking met onafhankelijk adviseur en B&B-expert Floris’Hand en schadeverzekeraar Klaverblad. Het Verzekeringspakket B&B bevat een aansprakelijkheids-, inventaris- en rechtsbijstandverzekering. Op die manier heb je alle belangrijke verzekeringen overzichtelijk in één pakket!

Informatie over het verzekeren van je B&B vind je op Bedandbreakfastverzekering.nl.

Het Verzekeringspakket B&B verzekert je onder meer tegen aansprakelijkheid in de hoedanigheid van B&B-ondernemer. Met de inventarisverzekering binnen het Verzekeringspakket B&B is de inventaris van je B&B verzekerd tegen schade door bijvoorbeeld brand en diefstal tot € 10.000,-. Dit bedrag kan naar wens verhoogd worden. Ook een rechtsbijstandverzekering maakt deel uit van het collectief.

Bedandbreakfastverzekering.nl
De collectieve afspraken binnen het Verzekeringspakket B&B zijn alleen beschikbaar voor abonnees van Bedandbreakfast.nl. Naast de belangrijkste verzekeringen kunnen binnen het Verzekeringspakket B&B veel meer risico’s worden afgedekt. Denk bijvoorbeeld aan een opstalverzekering of inboedelverzekering, deze kunnen per B&B verschillen, afhankelijk van de situatie. Ook zijn er goede oplossingen voor particuliere risico’s.

Check Bedandbreakfastverzekering.nl voor meer informatie over het Verzekeringspakket B&B en de polisvoorwaarden.

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter