B&B te koop

Succesvolle bed en breakfasts in de verkoop: iets voor jou?

Groote Engel Hulshorst

De zomer is hét moment om na te denken over nieuwe plannen! Oriënteer jij je op het starten van een eigen bed & breakfast? Of run je al een B&B, maar ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Bekijk een selectie van succesvolle B&B’s die momenteel te koop staan, misschien zit er wel iets voor jou tussen!

Bed & Breakfast te koop

Résidence La Vie en Rose is gelegen in Lottum: het rozendorp van Limburg.

Résidence La Vie en Rose
Het overnemen van een succesvolle B&B is helemaal geen gek idee, als nieuwe eigenaar profiteer je immers van de reeds opgebouwde naamsbekendheid. In het geval van Résidence La Vie en Rose werkt dat helemaal in je voordeel; deze schitterende B&B met drie luxe suites en zwembad won in 2011 de titel “Beste B&B van Nederland”.

 • Status: Verkocht
Bed and Breakfast for sale

Het pand van B&B Groote Engel stamt uit 1744, maar is helemaal opgeknapt en voorzien van allerlei luxe faciliteiten.

Groote Engel
Heb je altijd gedroomd over het runnen van een prachtig bed en breakfast op de Veluwe? Dan is dit is je kans! Groote Engel is een sfeervolle hallenboerderij uit 1744 met 5 luxe gastenkamers en is gelegen op loopafstand van zandverstuivingen, heide en bossen. Deze B&B is sinds 2005 geopend en heeft een goede bezetting, zowel in het weekend als doordeweeks.

 • Status: Verkocht
B&B for sale

B&B Frijters en Wessels is een goedlopende B&B met twee luxe gastenkamers in het hart van Middelburg.

Frijters en Wessels
Het starten van een eigen bed en breakfast brengt veel werk met zich mee, maar het begint met het uitzoeken van een geschikte locatie. Als je een echt stadsmens bent, dan is een overname van Frijters en Wessels een goede optie. Deze B&B ligt in het hart van Middelburg, een ware toplocatie waar jouw toekomstige gasten zich opperbest zullen vermaken!

 • Status: Verkocht

Meer B&B’s te koop
Hak jij deze zomer de knoop door en kies jij voor een nieuw begin als B&B-eigenaar? Ga op onderzoek uit en laat je inspireren door het aanbod van mooie accommodaties die te koop staan in Nederland, maar bijvoorbeeld ook in Frankrijk.

Over de auteur

Avatar

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

2 Reacties

 • Beste Josjah

  Hartelijk dank voor het mooie lovende artikel over onze B&B in de laatste nieuwsbrief.

  Met groeten Kees Frijters van B&B Frijters en Wessels

  • Beste Kees,
   Leuk dat je reageert, veel succes gewenst met de verkoop van de B&B en met jullie mooie plannen voor de toekomst!

Laat een reactie achter