Social media

Bedandbreakfast.nl op Hyves, Facebook en Twitter

Hyve van Bed and Breakfast Nederland

Bedandbreakfast.nl ‘zit’ op Hyves

Volg Bedandbreakfast.nl online
Online sociale netwerken: wie zit er niet op? Bedandbreakfast.nl kan natuurlijk niet achterblijven. Sinds kort kun je ons volgen op Hyves, Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube. Meld je aan als lid of fan!

LinkedIn-gebruikersgroep
In de LinkedIn-gebruikersgroep kun je met andere eigenaren discussiëren over bijvoorbeeld de bedrijfsvoering van je B&B. Ook publiceren we hier berichten die op onze blog komen. Om lid te worden van de gebruikersgroep, moet je eerst een profiel aanmaken op LinkedIn.

Krabbel Bedandbreakfast.nl

  • Op onze hyve op Hyves.nl publiceren we onder meer foto’s, video’s en blogberichten. Leden van de hyve kunnen ons krabbelen, natuurlijk sturen we antwoord terug!
  • Op Facebook maakten we een fanpagina aan voor onze zustersite Bedandbreakfast.eu. Hierop gaan we vanaf 2011 Engelstalige berichten plaatsen over B&B’s in Europa.

Mail ons je YouTube-filmpje
Ken je ons kanaal op YouTube al? Hierop staan filmpjes van bed and breakfasts die in het nieuws zijn geweest of zichzelf op deze bekende videosite presenteren. Heb je zelf een filmpje van je B&B op YouTube staan? Stuur ons de link via mail, dan voegen wij het filmpje toe aan ons kanaal.

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter