Algemeen Televisie

Even voorstellen: deelnemers aflevering 4 van Bed & Breakfast op MAX

Het ziet ernaar uit dat aflevering 4 van Bed en Breakfast bij MAX bomvol gezelligheid zit… Ontmoet de deelnemende B&B’s via Bedandbreakfast.nl en kijk alvast uit naar een hilarische uitzending met vrolijke B&B-houders!

bed en breakfast bij max

Een vrolijke boel in de vierde aflevering van Bed & Breakfast!

Bijzonder uitje
De logeerpartij van Bed en Breakfast bij MAX gaat deze week van start in Noord-Holland, hier runnen Nico en Anja B&B Veldzicht in het plaatsje Winkel. Zij hebben een verrassend uitje voor hun medekandidaten in petto: bubble-voetbal, een bijzondere manier om het ijs te breken!

Omroep MAX

B&B Zuidplas staat in het Groene Hart van Holland, vlakbij recreatiegebied De Rottemeren.

B&B Zuidplas
Het gezelschap zakt af naar B&B Zuidplas in het Zuid-Hollandse Moerkapelle. Deze tulpen-B&B van Marco en Annet beschikt over drie ruime gastenkamers, die allemaal voorzien zijn van een eigen badkamer. Extra pluspunt: bij mooi weer kun je heerlijk dobberen in het zwembad, of plof neer op het sfeervolle loungeterras en geniet van het weidse uitzicht over de polders. Als activiteit bezoeken de kandidaten de molenviergang: de enige molengang ter wereld die een polder bemaalt.

Bed en Breakfast Classificatie

De tulpen-B&B van Maritha en Simon is gelegen in Schoorl, nabij het strand, de duinen en de zee.

Het Oude Atelier
Het laatste bezoek vindt plaats bij Maritha en Simon, zij ontvangen hun medekandidaten in Bed & Breakfast Het Oude Atelier. Zoals de eigenaren zelf mooi omschrijven: “Hier logeren voelt als een warme deken. Een beetje net als thuis, maar dan zonder alle soesa”. Bovendien is het mogelijk om bij deze accommodatie een aantal creatieve workshops te volgen. Maar als je gewoon wilt genieten in één van de gastenverblijven of van de mooie omgeving, dan is dat natuurlijk ook prima.

Boek een bed & breakfast
Ben je enthousiast geworden en wil je een verblijf boeken bij de kandidaten uit Bed en Breakfast bij MAX? Of ben je benieuwd naar andere leuke B&B’s in Nederland? Bekijk dan het aanbod en kies jouw ideale accommodatie voor een weekendje weg of een heerlijke vakantie. Je boekt via Bedandbreakfast.nl altijd rechtstreeks bij de B&B-houder en je betaalt geen reserveringskosten. Direct naar Bedandbreakfast.nl >>

Aflevering 4 van Bed & Breakfast van Omroep MAX wordt vrijdag 11 maart uitgezonden om 21:30 uur op NPO 1. Hoofdfoto: Omroep MAX

Over de auteur

Josjah Thalen

Eindredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V.

Laat een reactie achter