Bed and Breakfast Noord-Holland

    322 B&B's in Noord-Holland, Nederland

    Bed and Breakfast Noord-Holland

    Vanuit een B&B van Bed and Breakfast Noord-Holland zijn zowel het strand als de stad altijd dichtbij. Bij mooi weer een heerlijk stranddagje, of een bezoek aan prachtige steden als Amsterdam of Haarlem ligt binnen handbereik.

    Walhalla voor watersportliefhebbers

    Het noorden van Nederland is de perfecte bestemming voor watersportliefhebbers. De provincie wordt omringd door de Noordzee, de Waddenzee en het IJsselmeer. Zwemmen, zeilen, surfen en zelfs wadlopen, het is hier allemaal mogelijk. Leer deze provincie echt kennen door te overnachten in één van de fantastische B&B’s.

    Aan de Amsterdamse grachten

    Amsterdam is wereldwijd populair. Miljoenen toeristen bezoeken de vele pareltjes van de stad. Denk aan de grachtenpanden, het Anne Frank Huis, het Vondelpark en de coffeeshops. Bezoek ook het Rijksmuseum en vergaap je aan Rembrandts beroemdste schilderij, de Nachtwacht. Wil je middenin een typisch Amsterdamse wijk zoals de Jordaan of De Pijp overnachten en genieten van een unieke lokale ervaring, kies dan voor een verblijf in een bijzondere BnB.

    Winkelen in het heden en wandelen in het verleden

    Naast Amsterdam heeft de provincie veel meer te bieden. Een aanrader is Haarlem, vooral voor winkelliefhebbers. Slenter ook eens over de beroemde Alkmaarse kaasmarkt, waar je de bekende kaasdragers aan het werk ziet. Vanuit een accommodatie van Bed and Breakfast Noord-Holland in Enkhuizen of Hoorn stap je zo het VOC-tijdperk in.

    Natuur en recreatie

    Noord-Holland heeft mooie stranden, bijvoorbeeld in Zandvoort, Bergen aan Zee en Egmond aan Zee. De duinen vormen een prachtig wandelgebied. Op Texel vind je uitgestrekte natuur die je het best te voet of op de fiets kunt ontdekken. Ieder voorjaar trekken de uitgestrekte bloembollenvelden van Noord-Holland bezoekers van over de hele wereld. Geniet van de Noord-Hollandse schoonheid en boek een BnB van Bed and Breakfast Noord-Holland.

    Unieke lokale belevenissen

    Zo gevarieerd als Noord-Holland is, zo divers zijn ook de mogelijkheden om er te verblijven. Logeer in één van de oude Noord-Hollandse steden of op het strand op Texel. Iedere B&B is uniek. Zoek je ideale B&B in het uitgebreide aanbod op Bedandbreakfast.nl en boek direct zonder reserveringskosten.