Social media

Helemaal hot: foto’s van jouw bed en breakfast op Pinterest

Jouw bed & breakfast op Pinterest

Appartement Buitenleven in Zuiderwolde, gepind door Bedandbreakfast.nl.

Heb je mooie foto’s van jouw bed & breakfast op Bedandbreakfast.nl staan? Plaats die foto’s ook eens op het nieuwe sociale netwerk Pinterest. Zo komt je bed & breakfast onder de aandacht van nog meer mensen.

Wat is Pinterest?
Pinterest is een groot online prikbord waar je verzamelingen foto’s rond een bepaald thema op kunt ‘pinnen’. Die fotoverzamelingen worden ‘moodboards’ genoemd. Op Pinterest kun je persoonlijke moodboards maken rondom thema’s die je zelf interessant vindt, zoals: eten, interieur, kunst, sport, kinderen of dieren. Jouw moodboards zijn zichtbaar voor andere gebruikers van Pinterest en andersom kun jij inspiratie opdoen door te bladeren door foto’s die anderen hebben gepost.

Bedandbreakfast.nl op Pinterest
Bedandbreakfast.nl heeft verschillende moodboads rondom het thema bed & breakfast gemaakt op Pinterest. Je kunt ze bekijken op ons profiel op Pinterest. We vullen de foto’s doorlopend aan. Als je lid bent van Pinterest en naar Pinterest.com/bedenbreakfast gaat, kun je op ‘volgen’ klikken om op de hoogte te blijven van onze updates.

Jouw B&B op Pinterest
Wil je zelf ook foto’s ‘pinnen’ en delen met anderen? Je kunt eenvoudig een Pinterest-profiel aanmaken voor je eigen bed & breakfast en daarmee de vindbaarheid van je B&B vergroten. Zo maak je een account aan op Pinterest:

  1. Ga naar Pinterest.com/join/signup om je te registreren. Als je al een profiel hebt op Facebook of Twitter, kun je inloggen met je de bijbehorende inloggegevens. Zo niet, dan registreer je je door e-mailadres en een wachtwoord op te geven. Vul bij gebruikersnaam bijvoorbeeld (een deel van) de naam van je bed & breakfast in.
  2. Pinterest schotelt je nu een keur aan foto’s voor. Klik op een vijftal (of meer) foto’s die te maken hebben met wonen, ontbijten en slapen en klik op ‘Continue’ of ‘Volgende’.
  3. Pinterest stuurt je nu een e-mail met daarin een link. Open je e-mailprogramma, lees de e-mail en klik op de bewuste link om je e-mailadres te verifiëren.

Nu je account is geverifieerd, kun je zelf moodboards gaan vullen met foto’s van je bed en breakfast. Hulp nodig? We verwijzen je graag naar ons stappenplan ‘Moodboard maken voor je bed en breakfast op Pinterest’. Succes!

 

 

Over de auteur

Janneke Scheepers

Webredacteur bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot februari 2016.

Laat een reactie achter